Οι νέες σειρές του OPEN άρχισαν και τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά

20:02 4/10/2022 - Πηγή: iPop

Με την μυθοπλασία να είναι στα καλύτερα της και να έχει ανέβει εντυπωσιακά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, φέτος βλέπουμε σχεδόν όλα τα κανάλια να έχουν βάλει στο πρόγραμμά τους αρκετές ελληνικές σειρές. Οι περισσότερες έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα, ωστόσο οι σειρές του OPEN έχουν αρχίσει ήδη να μας απασχολήσουν και αποτελούν την μεγάλη έκπληξη στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού.

Οι νέες σειρές του OPENΤο κόκκινο ποτάμι-Η συνέχεια

Μια από τις σειρές του OPEN που περιμέναμε με ανυπομονησία, ήταν “Tο κόκκινο ποτάμι” και έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (2/10). Η αγαπημένη σειρά

του OPEN σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, συγκίνησε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια και συγκέντρωσε διθυραμβικά σχόλια κατά την πρώτη σεζόν της προβολής της και κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έτσι μετά από 2 χρόνια επέστρεψε και πάλι μέσα από την συχνότητα του OPEN και η συνέχειά της αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Η πλοκή της σειράς:

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.

Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη κορυφώνεται η τραγική, ιστορική κατάληξη καθώς αναπτύσσεται όλο και πιο δυνατά ο έρωτας ανάμεσά τους.

Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Σενάριο: Σταύρος Αβδούλος- Ειρήνη Ριτσώνη

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης,Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 2/10 και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00

Έρωτας φυγάς

Η νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής του OPEN, αποτελεί ένα πολύ δυνατό πρότζεκτ για την απογευματινή ζώνη του σταθμού. Το καστ της σειράς είναι εξαιρετικό, η πλοκή της σειράς είναι συναρπαστική και οι ανατροπές καταιγιστικές.

Η πλοκή της σειράς:

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα

Επιμέλεια σεναρίου: Δημήτρης Αποστόλου

Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στις 17:45

Η δική μας οικογένεια

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα (3/10) η νέα καθημερινή σειρά του OPEN “Η δική μας οικογένεια” σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Η σειρά έχει δόσεις χιούμορ, μπερδέματα και ανατροπές, περιγράφοντας έτσι τις αληθινές ανθρώπινες σχέσεις της καθημερινότητας.

Η πλοκή της σειράς:

Ο Δημήτρης είναι ένας περιζήτητος, γοητευτικός εργένης, πρώην οδηγός αγώνων μότο κρος που σήμερα είναι ιδιοκτήτης μια εταιρείας που ασχολείται με events, αγώνες μότο κρος και αξεσουάρ μηχανών. Ο συνέταιρος του, και πρώην ομόσταβλός του, Σέργιος αντίθετα είναι ένας οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Μαργαρίτα και έχουν μαζί 4 παιδιά.

Η Αγγελική είναι μια δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα site γυναικείου περιεχομένου, αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνα της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια αλλά αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία. Αυτό που θα αποκαλύψει σύντομα είναι πως η κόρη αυτή, είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου που έχουν υιοθετήσει με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά.

Η Αγγελική εντοπίζει την κόρη της και προσεγγίζει τη Μαργαρίτα ώστε να κανονίσει να τη γνωρίσει επιτέλους από κοντά. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια…

Ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, όπου στο αεροπλάνο επέβαιναν ο Σέργιος και η Μαργαρίτα θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Η Αγγελική θα πρέπει να βρει τον τρόπο να βάλει στη ζωή της την κόρη της, Νεφέλη, και ο Δημήτρης, ο μποέμ εργένης θα βρεθεί να είναι κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών του φίλου του, Σέργιου…

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο όμως, ούτε για την Αγγελική ούτε για τον Δημήτρη. Η Αγγελική θα πρέπει να αλλάξει άρδην συνήθειες και τρόπο ζωής για να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της, από τη στιγμή που θα προσληφθεί ως οικιακή βοηθός από τον Δημήτρη ώστε να έχει μια βοήθεια και στο μεγάλωμα των 4 παιδιών του φίλου του. Και ο Δημήτρης θα πρέπει να εκπαιδευτεί γρήγορα στο πώς να είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας, και να ξεχάσει την εργένικη ζωή για χάρη της νέας οικογενειακής του κατάστασης! Σύμμαχοι και εχθροί άλλοτε θα βοηθήσουν και άλλοτε θα φέρουν εμπόδια στην προσπάθεια των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας να πετύχουν τους στόχους τους.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελίνα Μάλαμα, Ρένος Ρώτας, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλας Χαλκιαδάκης και η Υρώ Μανέ.

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00

Τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023: Αυτές είναι οι νέες ελληνικές σειρές που θα φας κόλλημα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι νέες σειρές του OPEN άρχισαν και τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
σειρες, λεωνίδας καλφαγιάννης, αποστολος γκλετσος, υρώ μανέ, θεσσαλονικη, ελλαδα, νέα, αθηνα, site, υρώ, φας, ipop, google, news, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.google.gr, Καλή Χρονιά, θανασης γιαννακοπουλος, δωρο πασχα 2012, τελος του κοσμου, αγγελικη, κομματα, ipop, ελενη, δυνατα, υρώ, αξεσουαρ, ιφιγενεια, καθημερινη, κοντρα, ομηρος, ονειρα, ονειρο, πλαισιο, προγραμμα, σμυρνη, τηλεοπτικο προγραμμα, υιοθεσια, υρώ μανέ, αγροτικη, αγωνες, αεροπλανο, αρθρο, αλεξανδρα, αννα, αρδην, αρετη, βοηθεια, βραδυ, δημητρα, γινει, γκλετσος, γοητευτικος, δεμερτζης, δευτερα, δυναμη, δικη, δογμα, δωσει, εγκυος, ευα, ευκολο, ειρηνη, εκστρατεια, ελινα, ελληνικες σειρες, ερευνα, εχθροι, λεωνίδας καλφαγιάννης, ζωη, ζωης, ζωνη, ηρω, ηρωες, θωμοπουλος, ιασωνας, κεμαλ, κηδεμονας, λαθος, λεωνιδας, ματια, μεσσηνια, μοιρα, μιχαηλιδης, μοτο, μαρια, νεφελη, παντα, οδηγος, παιδι, παιδια, παθος, πεμη ζουνη, σεζον, συνεχεια, συντομα, σειρα, σκηνοθεσια, συχνοτητα, σχολια, ταυτοτητα, τασος, τουρκια, φυλακη, ισχυρος, φας, φτανει, χιουμορ, χρηστος, χριστινα, κωνσταντινος, ανηκει, μποεμ, δημητρης, εκδικηση, καζακος, κωνσταντινα, κωστας, κυριακη, παυλος, site, σωτηρης, ταξιδι, θεματα, βοηθος, ζαλμας, ζευγαρι, ζουνη
Τυχαία Θέματα