Οι πιο ωραίες ιδέες από το Instagram για την ανακαίνιση του παιδικού δωματίου

17:46 15/6/2022 - Πηγή: iPop

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για σένα που ψάχνεις ιδέες για την ανακαίνιση παιδικού δωματίου. Με το κλείσιμο των σχολείων, πολλοί γονείς αλλάζοντας ηλικιακό στάδιο τα παιδιά τους, μπορεί ταυτόχρονα να θέλουν να αλλάξουν και τα δωμάτια των παιδιών. Η εποχή άλλωστε εξυπηρετεί και ένα καλό βαψιματάκι αν έχεις καιρό να φρεσκάρεις τους τοίχους του δωματίου και να δώσεις έναν συνολικά νέο αέρα στο παιδικό δωμάτιο. Αν για το παιδάκι σου είναι η ώρα να μπει στο κρεβάτι και να περάσει από το στάδιο της κούνιας ή να του φτιάξεις

γραφείο και βιβλιοθήκες ώστε να ετοιμαστεί για το σχολικό έτος και τον χώρο που θα διαβάζει, ίσως τώρα είναι η ώρα να συλλέξεις ιδέες για την πραγματοποίηση των αλλαγών.

Ανακαίνιση παιδικού δωματίου

Όταν είμαι σε φάση αλλαγών στο σπίτι ψάχνω με τα hashtag στο Instagram και στο Pinterest, στο οποίο καρφιτσώνω ιδέες στους σχετικούς φελοπίνακες. Τόνοι έμπνευσης κυκλοφορούν στο Internet και πραγματικά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις.

Μάζεψα ιδέες για κορίτσι και για αγόρι, αν και όπως θα δεις πια είναι ουδέτερα τα πράγματα. Κυκλοφορεί πολύ το boho στυλ και στο παιδικό δωμάτιο με άσπρες και καφετιές και μπεζ λεπτομέρειες που μπορεί να υποστηριχθεί και από τα δύο φύλα.

Οι λεπτομέρειες που θα απογειώσουν την Boho διακόσμηση στο σαλόνι σου

View this post on Instagram

A post shared by Elodie/Mum of 2 (@ma.jolie.bulle)

View this post on Instagram

A post shared by SLAY MY PRINT (@slaymyprint)

English country επιλογές για μικρές κυρίες και υπέροχες αδερφούλες, δεν ξέρω αν θα το λατρέψουν το στυλ ή αν είναι κάτι που διαλέγουν οι μαμάδες, σε εμένα πάντως αυτό θα άρεσε αν ήμουν σήμερα 10 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Georgantas (@georgantas.design)

View this post on Instagram

A post shared by Kids Interiors and Baby Store (@littlebambinobear)

View this post on Instagram

A post shared by GEMMA & ILO (@gemma__simpson)

Κοιτώντας το μέλλον

Μπορείς μετά την κούνια να περάσεις σε ένα ημίδιπλο κρεβάτι που θα έχει το παιδί σε όλη του την παιδική και εφηβική ηλικία. Επένδυσε σε ένα καλό στρώμα που είναι η προτεραιότητα για τον ύπνο του παιδιού, όπως και το γραφείο να είναι μεγάλο και άνετο λουσμένο στο φως.

View this post on Instagram

A post shared by Laboratorul de Design (@laboratorul_de_design)

Τα γραφεία που κοιτούν στα παράθυρα και φέρνουν φως είναι τα αγαπημένα μου. Εκεί έχω βάλει τα γραφεία των παιδιών και διαβάζουν με το φυσικό φως του ήλιου.

View this post on Instagram

A post shared by La Redoute Switzerland (@laredoute.ch)

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα