Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου αφότου έγινε πατέρας!

14:27 6/8/2020 - Πηγή: iPop

Ο ευτυχισμένος πατέρας δήλωσε ότι βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και ότι έχει σταματήσει ο κόσμος για εκείνον! Δες τις πρώτες δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου αφότου έγινε πατέρας!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που Χάρης Χριστόπουλος και Anita Brand υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι. Πριν από δύο εβδομάδες, η σύζυγός του έφερε στον κόσμο τον γιο τους, κάνοντάς του το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος

στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και μίλησε για τον ερχομό του παιδιού του, πόσο του έχει αλλάξει τη ζωή, αλλά φυσικά και για την σύντροφό του.

«Νομίζω ότι ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου. Έχει σταματήσει ο κόσμος. Σήμερα κλείνουμε δυο εβδομάδες. Του έκανα γενέθλια την πρώτη εβδομάδα… Σήμερα κάτι θα φτιάξουμε, θα κάνουμε ένα παιδικό πάρτι, κάτι θα κάνουμε…», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως μπορεί να ήταν ορκισμένος εργένης και να μην πίστευε ποτέ ότι θα παντρευτεί, αλλά τελικά η ζωή του πήρε μια τροπή που δεν περίμενε!

Ήμουν ορκισμένος εργένης, δεν πίστευα ποτέ ούτε ότι θα παντρευτώ ούτε ότι θα γίνω πατέρας

Στις δηλώσεις του, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε και το πώς πέρασε τις τέσσερις ημέρες που έμεινε μέσα στο μαιευτήριο, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Anita Brand.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου αφότου έγινε πατέρας:

Τις προηγούμενες ημέρες, η Anita Brand μας έδειξε μέσα απ’ τις αναρτήσεις τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό, όπως επίσης και την πρώτη τους βόλτα!

View this post on Instagram

Πόσο πολύ περίμενα αυτή τη στιγμή για να σπρώχνω το καροτσάκι δεν φαντάζεστε….

Keywords
Τυχαία Θέματα