Όλα τα μεγάλα ονόματα που έχει συγκεντρώσει το MEGA για την νέα τηλεοπτική σεζόν

13:18 29/7/2021 - Πηγή: iPop

Το μεγάλο κανάλι επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ, έτοιμο να δημιουργήσει και να προβάλει ένα από τα δυναμικότερα και πιο ολοκληρωμένα προγράμματα του χειμώνα. Οι εκπομπές στο MEGA κάνουν φέτος την έκπληξη συγκεντρώνοντας πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου της τηλεόρασης. Διάσημοι παρουσιαστές και σκηνοθέτες επέλεξαν το μεγάλο κανάλι ως το νέο τους τηλεοπτικό σπίτι και η επερχόμενη σεζόν επιφυλάσσει πολλές επιτυχίες για τον σταθμό. Ποια μεγάλα ονόματα και ποιες εκπομπές στο MEGA

θα κάνουν φέτος την διαφορά;

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μετά από έναν χρόνο αποχής από τον τηλεοπτικό φακό επέστρεψε στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι. Η ανακοίνωση του μεγάλου come back έγινε και επίσημα από το κανάλι που την παρουσιάστρια που επιβεβαίωσαν την μεγάλη συνεργασία. Το πρώτο trailer της εκπομπής που θα φέρει το όνομα της παρουσιάστριας κυκλοφόρησε ενώ ανακοινώθηκε και η ομάδα που θα την πλαισιώνει. Το κανάλι με νέα ανακοίνωση έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπομπή:

“Τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει εκεί όπου ανήκει!

Στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία.

Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη  θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται  να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

«ΕΛΕΝΗ»: Τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.”

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Και η Ελεονώρα Μελέτη στο MEGA

Στην πρωινή ζώνη επιστρέφει η Ελεονώρα Μελέτη με μια εκπομπή η οποία θα προβάλλεται ακριβώς πριν από αυτή της Ελένης Μενεγάκη. Από τον Σεπτέμβρη η αγαπημένη παρουσιάστρια θα μας λέει “MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ” με παλιούς και νέους συνεργάτες να ολοκληρώνουν το πάνελ. Συγκεκριμένα, μαζί της θα βρίσκονται οι Κώστας Τσουρός, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάσης Πάτρας. Η παρουσιάστρια κάνει στροφή από την βραδινή ζώνη στην οποία βρισκόταν τα τελευταία χρόνια και επιστρέφει στο πρωινό που επίσης γνωρίζει καλά.

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Η Σίσσυ Χριστίδου ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον σταθμό

Ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την μεταγραφή της στο μεγάλο κανάλι. Η Σίσσυ Χριστίδου, η οποία από το 2018 μας έλεγε καλημέρα κάθε σαββατοκύριακο στο Open Tv αλλάζει πλέον στέγη και επιστρέφει στο κανάλι με το οποίο είχε ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Στο Mega, η παρουσιάστρια θα είναι και πάλι στο τιμόνι του Σαββατοκύριακου, κάνοντας κάτι που φαίνεται να ξέρει καλά. Η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η βασική ομάδα δεν θα αλλάξει αφού τα άτομα που θα πλαισιώσουν το πάνελ θα είναι ο Παύλος Σταματόπουλο, η Ελένη Βουλγαράκη και Κωνσταντίνο Βασάλος.

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Το “Φως στο Τούνελ” θα κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο στο MEGA

Μια από τις μακροβιότερες εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης θα αλλάξει ξανά στέγη και θα προβάλλεται πλέον στο MEGA. Πρόκειται για το “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη, μια εκπομπή με ιδιαίτερο ύφος και χαρακτήρα που επίσης θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του καναλιού. Μέσα στα 26 χρόνια προβολής του, το “Φως στο Τούνελ” δεν έχει αλλάξει κάτι από την συνταγή επιτυχίας του, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που αλλάζει σταθμό. Πλέον, θα παρακολουθούμε την δημοσιογράφο να ρίχνει φως σε σημαντικά θέματα μέσω του μεγάλου καναλιού.

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Ανδρέας Γεωργίου: Οι σπουδαίοι σεναριογράφοι που εξασφάλισε το MEGA

Ο Ανδρέας Γεωργίου μεταφέρει το συγγραφικό του δημιούργημα στο MEGA με τίτλο “Η Γη της Ελιάς”. Πρόκειται για μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο, στο MEGA. Αλλά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο μοναδικό τηλεοπτικό του σπίτι με μια νέα σειρά έπειτα από 11 χρόνια. “Ο Δάσκαλος” είναι ο τίτλος της νέας σειράς του MEGA, στην οποία πρωταγωνιστούν ηχηρά ονόματα, όπως Μαρία Καβογιάννη, Στεφανία Γουλιώτη, Χαρούλα Αλεξίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Φάνης Μουρατίδης, Κλέλια Ανδριολάτου και φυσικά ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Οι πρώτες εικόνες απ’ τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Όλα τα μεγάλα ονόματα που έχει συγκεντρώσει το MEGA για την νέα τηλεοπτική σεζόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα