Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη Johnny Depp- Amber Heard: Πότε θα βγει η απόφαση

10:50 28/5/2022 - Πηγή: iPop

Ύστερα από 23 ημέρες καταθέσεων ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard και πλέον όλοι αναμένουν την τελική απόφαση του δικαστηρίου. Οι δικηγόροι τόσο του Depp, όσο και της Heard παρέδωσαν τα τελικά τους επιχειρήματα την Παρασκευή 27/05, σε μια τελευταία προσπάθεια να πείσουν τους ενόρκους ότι ο πελάτης τους ήταν το άτομο που κακοποιήθηκε και δυσφημίστηκε.

«Θέλουν να βάλουν το μωρό μου

στον φούρνο μικροκυμάτων»: Η Amber Heard αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές θανάτου

Προηγουμένως, η δικαστής Penney Azcarate τόνισε τι πρέπει να λάβει υπόψιν η επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση. Ανέφερε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ομόφωνο και να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχουν καταχωρηθεί ως αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε επίσης, ότι δεν πρέπει να μιλήσουν σε κανέναν άλλο, για όσα συζητηθούν.

Πώς ολοκληρώθηκε η δίκη Johnny Depp- Amber HeardOι τελευταίες δηλώσεις της νομικής ομάδας του Johnny Depp

Οι δικηγόροι του ηθοποιού κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να αποκαταστήσουν την καλή φήμη του ονόματός του, μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, λεκτική κακοποίηση και πρόκληση συναισθηματικής βλάβης. Στη συνέχεια, υποστήριξαν πως ο πελάτης τους είχε συκοφαντηθεί σε ένα άρθρο της Washington Post, στο οποίο η Amber Heard αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση». Οι κατηγορίες για κακοποίηση στις οποίες αναφερόταν, είχαν καταστρέψει τη ζωή του ηθοποιού.

«Σας ζητάμε να δώσετε στον κ. Depp πίσω τη ζωή του» λέγοντας στον κόσμο ότι ο Depp δεν είναι ο κακοποιός της υπόθεσης» ανέφερε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του, Camille Vasquez. «Αφήστε την κ. Heard να λογοδοτήσει για τα ψέματά της». Επιπλέον, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Heard για κακοποίηση ως «άγριους, υπερβολικούς και απίθανους», ενώ υποστήριξε πως η 36χρονη ηθοποιός θα προτιμούσε να βρίσκεται συνεχώς σε διαμάχη παρά να αφήσει τον ηθοποιό να φύγει.

Ποια είναι η Camille Vasquez; Η δικηγόρος του Johnny Depp που μας έχει κλέψει την καρδιά

Oι τελευταίες δηλώσεις της νομικής ομάδας της Amber Heard

Οι δικηγόροι της Amber Heard απάντησαν πως όχι μόνο οι κατηγορίες και το άρθρο της ήταν απολύτως αληθινά, αλλά κατά τη διάρκεια δικαστικών διαδικασιών το 2020, η ηθοποιός ταπεινώθηκε άδικα όταν ένας δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Johhny Depp εκείνη την εποχή, χαρακτήρισε τις κατηγορίες της για κατάχρηση ως φάρσα. Επιπλέον, ανέφεραν πως ο 58χρονος ηθοποιός «είναι ο νταής και ο κακοποιός, που δεν πρέπει να εμπιστεύονται».

«Στον κόσμο του κυρίου Depp, δεν είσαι σε θέση να τον εγκαταλείψεις, και αν το κάνεις, θα ξεκινήσει μια εκστρατεία παγκόσμιας ταπείνωσης εναντίον σου», υποστήριξε ο δικηγόρος της ηθοποιού, Ben Rottenborn. Επιπλέον, κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι γελούσε και έκανε σχόλια κατά τη διάρκεια της αγόρευσης, προσθέτοντας ότι επιδίδεται σε ενοχοποίηση θυμάτων «στην πιο αηδιαστική της μορφή». Κλείνοντας, ο Ben Rottenborn παρακάλεσε να «δώσουν πίσω στην Amber Heard τη φωνή της».

Πότε θα ανακοινωθεί η τελική απόφαση

H επιτροπή, η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και 2 αναπληρωματικούς εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την ετυμηγορία. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση, οπότε θα συνεδριάσουν ξανά την Τρίτη 31/05 στις 9 το πρωί, καθώς τη Δευτέρα είναι η αργία της Ημέρας Μνήμης στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Johnny Depp είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων, ενώ η ίδια πέρασε στην αντεπίθεση, διεκδικώντας με ανταγωγή αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων.

Δίκη Amber Heard-Johnny Depp: Οι νέες εξελίξεις και το video με το ξέσπασμα του ηθοποιού

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη Johnny Depp- Amber Heard: Πότε θα βγει η απόφαση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολοκληρώθηκε, Johnny Depp- Amber Heard, Πότε,oloklirothike, Johnny Depp- Amber Heard, pote