Οντισιόν MasterChef: Το πρώτο χρυσό pin, ο Δημήτρης που συγκίνησε και οι αλλαγές

10:57 11/1/2022 - Πηγή: iPop

Το MasterChef επέστρεψε ανανεωμένο και οι κριτές κάθισαν στις καρέκλες τους για να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των υποψηφίων και να αποφασίσουν τι ικανοποιεί τον ουρανίσκο τους. Οι οντισιόν MasterChef 6 επέστρεψαν στην προπέρσινη μορφή τους, δηλαδή βλέπουμε ξανά ξεχωριστά την οντισιόν του κάθε παίκτη, έτσι, λοιπόν, επέστρεψαν και οι επικές στιγμές μεταξύ των σεφ!

Εκτός, όμως, απ’ αυτό έχουμε κι άλλες αλλαγές, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές.

Με ένα ή κανένα “ναι” το ταξίδι στο παιχνίδι τελειώνει για όλους τους συμμετέχοντες. Με δύο “ναι” οι παίκτες παίρνουν ποδιά και
πηγαίνουν στην επόμενη φάση. Με τρία “ναι” ο διαγωνιζόμενος παίρνει ποδιά, αλλά κι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη διαδικασία του bootcamp, που θα τον βάλει σε θέση ισχύος.

Παράλληλα, εγκαινιάζεται και το χρυσό pin, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει μια φορά κάθε κριτής, και να δώσει σε κάποιον υποψήφιο που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Με το χρυσό pin, ο υποψήφιος μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef 6!

Όσα είδαμε στις πρώτες οντισιόν MasterChef 6

Ο Νίκος Παπαϊωάννου, που πήγε στο Μιλάνο για χάρη του έρωτα, άφησε ικανοποιημένους τους κριτές και πήρε 3 “ναι”.

Η ιστορία του Δημήτρη Ταϊρίδη συγκίνησε τους κριτές. Ο ίδιος είχε ένα εστιατόριο, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει πριν 6 χρόνια, και στόχος του είναι να καταφέρει να το ανοίξει ξανά. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε φάει επίσης στην «Μπόμπαινα» στην Καισαριανή και αποκάλυψε πως είχε πληρώσει 84 ευρώ το άτομο για θαλασσινά. Πήρε εύκολα 3 “ναι” απ’ τους κριτές.

Η 47χρονη Βασιλική, που κάνει μαθήματα μαγειρικής τον τελευταίο χρόνο, ενώ διαθέτει επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς, έφτιαξε ένα συκώτι μενιέρ με πράσινο μήλο και κρεμμυδάκια γλασέ, που ήταν αρκετό για να της δώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς το χρυσό pin του!

Ο πυροσβέστης Κωνσταντίνος, όντας ερασιτέχνης, κατάφερε ν’ αποσπάσει 2 “ναι” απ’ τους κριτές σεφ και θα τον δούμε στην επόμενη φάση. Μάλιστα, είχε ψαρέψει μόνος του το ψάρι που μαγείρεψε και τόνισε ότι τον ενδιαφέρει πολύ η καλή πρώτη ύλη.

Η Ελπίδα Μορφούλη είχε συμμετάσχει παλαιότερα και στο «Hell’s Kitchen», στο οποίο μάλιστα είχε αναδειχθεί νικητής ο πλέον σύζυγός της, Ραφαήλ Τσακίρης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο παιχνίδι κι έγιναν ζευγάρι, ενώ η Ελπίδα δούλευε για χρόνια στις κουζίνας, ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να σταματήσει. Πλέον, είναι καλύτερα και επιθυμεί να επιστρέψει. Το άγχος την κυρίευσε και οι κριτές δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ το αποτέλεσμα, ωστόσο, πήρε 2 “ναι” και θα την δούμε στο bootcamp.

O Hλίας με τα 11 αδέρφια και το σπασμένο πόδι απέσπασε 2 “ναι”.

Ο 24χρονος Νίκος, μπορεί να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει, αλλά η προσπάθειά του ήταν αρκετή για να τον περάσει στην επόμενη φάση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οντισιόν MasterChef: Το πρώτο χρυσό pin, ο Δημήτρης που συγκίνησε και οι αλλαγές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα