Όταν η Μάρλεν αποκάλεσε τον Κοντιζά “τραχανά” και θεώρησε ότι του κάνει κομπλιμέντο! (Video)

13:29 22/4/2020 - Πηγή: iPop

Ένα απίστευτο σκηνικό έγινε στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης, όταν η Μάρλεν αποκάλεσε τον Σωτήρη Κοντιζά “τραχανά” και θεώρησε μάλιστα ότι του κάνει και κομπλιμέντο!

Η ίδια στη συνέχεια προσπάθησε να απολογηθεί λέγοντας δεν ήθελε να ακουστεί άσχημο και το είπε απλά επειδή ο σεφ ήταν πάντα δίπλα της όπως… ο τραχανάς στο πιάτο της!

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση ήταν εκείνο του MasterChef της Τρίτης, με επιστροφές παικτών, έξτρα δοκιμασίες αλλά και επικά περιστατικά!

Ένα

απ’ τα highlights του επεισοδίου ήταν η στιγμή που η Μάρλεν Γρυντάκη παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές και είπε πως είναι ένα πιάτο με βάση τα συναισθήματα!

Η παίκτρια θέλησε να αναλύσει τη δημιουργία της στους κριτές, αλλά μάλλον καλύτερα να μην το είχε κάνει!

Η επίδοξη σεφ είπε ότι είχε δίπλα της τον… τηγανητό τραχανά, δηλαδή τον σεφ της, Σωτήρη Κοντιζά!

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν το είπε με την αρνητική έννοια, ανεξάρτητα απ’ την αρνητική χροιά που έχει η λέξη τραχανάς όταν την λέμε για να χαρακτηρίσουμε κάποιον, και φυσικά οι συμπαίκτες της δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε!

Οι συμπαίκτες της στη συνέχεια την κατηγόρησαν για απρεπή συμπεριφορά, ενώ με την ατάκα της έμειναν έκπληκτοι και οι κριτές.

Η παίκτρια προσπάθησε να τα μαζέψει λέγοντας:

Σεφ, δεν ήθελα να ακουστεί άσχημο! Το είπα γιατί ήσασταν πάντα δίπλα μου, όπως έχω πάντα δίπλα μου τον τραχανά!

Δες το σκηνικό με τη Μάρλεν:

Ένα άλλο σκηνικό που δεν προκάλεσε καθόλου γέλιο, μα μόνο εκνευρισμό, ήταν η στιγμή που ο Ηλιόπουλος πήγε το πιάτο του στους κριτές. Ο παίκτης, ο οποίος μας είχε συνηθίσει σε μια ιδιαίτερα χαλαρή συμπεριφορά, ακολούθησε την ίδια τακτική με αποτέλεσμα οι κριτές να του πουν πως δεν δείχνει τη σοβαρότητα που πρέπει, ενώ το πιάτο του απογοήτευσε και γευστικά.

Δες ακόμα:

MasterChef: Η απρόσμενη επιστροφή και οι 3 που θα κριθούν απ’ τον εξώστη

Το άρθρο Όταν η Μάρλεν αποκάλεσε τον Κοντιζά “τραχανά” και θεώρησε ότι του κάνει κομπλιμέντο! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Μάρλεν, Κοντιζά “τραχανά”, Video,otan, marlen, kontiza “trachana”, Video