Όταν βγεις στην παραλία, φόρα το πουκάμισο μ’ αυτόν τον τρόπο!

14:08 4/8/2022 - Πηγή: iPop

Μικρές αλλαγές, μικρές λεπτομέρειες και μια έμπνευση της στιγμής είναι αρκετά για να αλλάξουν μια εμφάνιση και να της δώσουν άλλον αέρα. Το ίδιο ισχύει και για το πουκάμισο που φοράς κάθε χρόνο πριν βγεις στην παραλία.

Το πουκάμισο είναι το ρούχο εκείνο, που αποκλείεται να λείπει από την ντουλάπα. Είτε το προτιμάμε για το γραφείο, είτε για επίσημες και βραδινές εξόδους…είτε για την παραλία, ένα πουκάμισο σίγουρα υπάρχει στο σπίτι.

View this post on Instagram

A post shared by Belen Hostalet (@belenhostalet)

Κι επειδή αγαπάμε να παίζουμε με διάφορα στυλ και μικρά details, βρήκαμε τον τρόπο που θα φορέσουμε φέτος στην παραλία, ένα κλασικό πουκάμισο.

Θα αναρωτιέσαι υπάρχει τρόπος να φορέσεις ένα πουκάμισο στην παραλία; Κι όμως, αφού δεις τον συγκεκριμένο τρόπο, ίσως θελήσεις να τον αντιγράψεις.

View this post on Instagram

A post shared by Karen (@kc.burn)

Ο τρόπος για να φορέσεις το πουκάμισο στην παραλία:

Αρχικά, επίλεξε ένα oversized πουκάμισο από την ντουλάπα τη δική σου ή και των γονιών σου (ακόμη και του μπαμπά σου). Στη συνέχεια, άνοιξε όλα τα κουμπιά από το πουκάμισο και με τις άκρες του δημιούργησε έναν κόμπο στη μέση. Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα.

Επίσης, μπορείς να κλείσεις μερικά κουμπιά στο πουκάμισο και να αρχίσεις τον κόμπο από λίγο πιο κάτω.

View this post on Instagram

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντικαταστήσεις ένα καφτάνι ή παρεό, που σίγουρα έχεις κουραστεί να φοράς κάθε καλοκαίρι, ενώ οι πιο τολμηρές θα μπορούσαν να φορέσουν ένα πουκάμισο μ΄αυτόν τον τρόπο έχοντας από κάτω ένα ιδιαίτερο bralette.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όταν βγεις στην παραλία, φόρα το πουκάμισο μ’ αυτόν τον τρόπο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα