Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Το σύνολο που επέλεξε η Meghan Markle για να τιμήσει την πριγκίπισσα Diana

14:14 4/6/2022 - Πηγή: iPop

Στην Αγγλία βρίσκονται εδώ και μερικά 24ωρα η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry με αφορμή τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ που φέτος συνέπεσαν με την παρέλαση «Trooping the Colour». Μπορεί το ζευγάρι να παρακολούθησε κρυφά την παρέλαση στο Major General’s Office στο Παλάτι του Buckingham, ωστόσο την Παρασκευή 03/06, έκανε την πρώτη του

δημόσια εμφάνιση στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου για την τελετή ευχαριστιών που γίνεται στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Η Meghan Markle επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό coat dress, το οποίο συνδύασε με καπέλο και γόβες στις ίδιες αποχρώσεις.

H Meghan Markle στην Ellen DeGeneres- Θυμάται τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Harry

Meghan Markle: Η εμφάνιση ως «φόρος τιμής» στην Diana

Η Markle, ήταν άκρως εντυπωσιακή φορώντας ένα σετ Dior Haute Couture Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, και μια μακριά κρεμ καμπαρντίνα, την οποία συνδύασε με μια μάλλινη φούστα και ένα πουκάμισο στην ίδια απόχρωση. Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε ως αξεσουάρ για το διακριτικό σύνολό της ένα ζευγάρι γάντια, παπούτσια και ένα ασορτί φανταχτερό καπέλο Dior, σχεδιασμένο από τον Stephen Jones. Η επιλογή της Meghan να φορέσει Dior από την κορυφή μέχρι τα νύχια ήταν ένα διακριτικό νεύμα προς την Diana, καθώς μετά το διαζύγιό της, η πριγκίπισσα Diana έκανε συχνές εμφανίσεις φορώντας ρούχα του Γάλλου σχεδιαστή.

6 φορές που η Meghan Markle μας θύμισε την Πριγκίπισσα Diana και μας έπιασε μια νοσταλγία

WireImageΗ ιστορία της θρυλικής τσάντας «Lady Dior»

Αν και η Meghan Markle δεν φωτογραφήθηκε με τσάντα, λέγεται ότι είχε μαζί της μια Lady Dior – ένα πορτοφόλι στο οποίο είχε ιδιαίτερη αγάπη η πεθερά της, πριγκίπισσα Diana.

Το 1955, το προεδρικό ζεύγος Jacques και Bernadette Chirac ετοιμαζόταν να υποδεχθεί μία σπουδαία επισκέπτρια, την Diana. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επρόκειτο να επισκεφτούν την έκθεση του Paul Cezanne στο Grand Palais στο Παρίσι. Για να εντυπωσιάσει την καλεσμένη της, η Bernadette Chirac παρήγγειλε αποκλειστικά μία τσάντα από τον οίκο Dior. Η Diana στο μέλλον δεν επρόκειτο ποτέ να αποχωριστεί την αγαπημένη της τσάντα, με την οποία φωτογραφήθηκε πολλές φορές. Μάλιστα, κουβαλούσε το αξεσουάρ αυτό τόσο συχνά μαζί της που ο Dior μετονόμασε την τσάντα «Lady Dior» προς τιμήν της το 1996.

Getty Images

Τα do’s και τα don’ts για υγιή και λαμπερά μαλλιά απ’ τον hairstylist της Meghan Markle

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Το σύνολο που επέλεξε η Meghan Markle για να τιμήσει την πριγκίπισσα Diana εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα