Πόδια μαλακά χωρίς να κάνεις πεντικιούρ

16:15 5/5/2016 - Πηγή: iPop

Θες να αποκτήσεις απαλά πόδια αλλά βαριέσαι ακόμα και στην ιδέα του να κάνεις από τώρα πεντικιούρ αφού δεν φοράς ακόμα ανοιχτά παπούτσια. Σε καταλαβαίνουμε γι΄αυτό είμαστε άλλωστε εδώ, για να σε συμβουλεύσουμε πως θα το πετύχεις χωρίς να χρειαστεί να τρέξεις σε κάποιον ειδικό. Κράτησε, λοιπόν, αμέσως σημειώσεις.

Πως να αποκτήσεις μαλακά πόδια χωρίς να κάνεις πεντικιούρ;Εμπιστεύσου το ζεστό νερό: Καλό θα ήταν βάζεις τα πόδια σου σε ζεστό νερό να μαλακώνουν κάθε βράδυ αν έχεις την ευκαιρία. Το ζεστό νερό θα μαλακώσει τα νεκρά κύτταρα και θα
τα κάνει να απομακρυνθούν.Μην ξεχνάς να κάνεις peeling: Το peeling θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από τα νεκρά κύτταρα ακόμα πιο γρήγορα και θα σου χαρίσει την απαλότητα που αναζητάς.Μην ξεχνάς να βάζεις κρέμα: Ειδικά πριν πέσεις για ύπνο αλλά και όσες φορές μέσα στην ημέρα έχεις την δυνατότητα μπορείς να βάζεις κρέμα στα πόδια σου. Μην την σκουπίζεις. Άσε την να απορροφηθεί και θα νιώσεις αμέσως πολύ καλύτερα. Τα πόδια σου θα είναι μεταξένια αφού αυτό που τους λείπει είναι ενυδάτωση.

The post Πόδια μαλακά χωρίς να κάνεις πεντικιούρ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα