Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα και τι ωράριο θα ακολουθήσουν

13:24 13/3/2021 - Πηγή: iPop

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα μέτρα για την Καθαρά Δευτέρα, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, ενώ ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων σε όλη τη χώρα. Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα

και τι ωράριο θα ακολουθήσουν.

Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα

Φέτος, η Καθαρά Δευτέρα θα είναι διαφορετική καθώς η μεγάλη διασπορά του κορονοϊού και οι μεταλλάξεις του δεν είναι δυνατό να επιτρέψουν κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, τόσο την Κυριακή όσο και την Καθαρά Δευτέρα οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους για το σαρακοστιανό τραπέζι. Στην Αττική, όσο και σε άλλες περιοχές, η απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο θα ισχύει από τις 19:00. Την Καθαρά Δευτέρα το πέταγμα του χαρταετού θα επιτρέπεται μόνο εντός δήμου και η μετακίνηση με κωδικό 6 ισχύει μόνο για πεζούς ή με ποδήλατο.

Σύμφωνα με την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία ισχύει από τις 19:00, τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν στις 18:30. Η χρήση του κωδικού 2 ισχύει για μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους, μόνο εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία.

Τα σούπερ μάρκετ κλείνουν στις 18:30 για τις κάτωθι περιοχές:

Οι Περιφερειακές Ενότητες Χαλκιδικής, Ευρυτανίας και ΛέσβουΟι δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου της Περιφερειακής Ενότητας ΙωαννίνωνΟ Δήμος Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας ΠιερίαςΟ δήμος Χανίων της Περιφερειακής Ενότητας ΧανίωνΟ Δήμος Σκιάθου της Περιφερειακής Ενότητας Σποράδων

Σύμφωνα με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, οι λαϊκές θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα, Σάββατο 13 Μαρτίου, ενώ ανοιχτοί θα είναι φούρνοι, ιχθυοπωλεία και μίνι μάρκετ. Οι ιχθυοπώλες της Βαρβακείου, φέτος δεν θα κάνουν το ξενύχτι της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα, καθώς θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής (14/03).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα και τι ωράριο θα ακολουθήσουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποια, Καθαρά Δευτέρα,poia, kathara deftera