Ποιες είναι πιο κατάλληλες ράτσες σκύλων για σπίτι; (Μέρος Δεύτερο)

11:31 22/7/2014 - Πηγή: iPop

Έπειτα από τη δική σας υπόδειξη αποφασίσαμε να κάνουμε και αλλά άρθρα για να σου παρουσιάσουμε ακόμα περισσότερες, κατάλληλες ράτσες σκύλων για σπίτι! Δε θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε άλλωστε γιατί, όπως σίγουρα θα έχεις καταλάβει εμείς στο ipop.gr αγαπάμε πολύ τα σκυλάκια!

Ποιες είναι, λοιπόν, οι ράτσες σκύλων για σπίτι;Corgi: Είναι ένα παιχνιδιάρικο και γλυκό σκυλάκι που η φατσούλα του μοίαζει με της αλεπούς. Έχει μακρύ κορμί με κοντά πόδια και είναι αρκετά δραστήριο και χρησιμοποιείται για το κυνήγι πουλερικών ή ακόμα και κατσίκας.
Μπορεί να μείνει στο σπίτι, αλλά καλό θα ήταν να το βγάζεις βόλτες για να εκτονώνεται και να τρέχει. Yorkshire terrier: Είναι μία από τις πιο μικροσκοπικές ράτσες σκυλιών που αγαπούν πολύ τα αφεντικά τους και αποζητούν τη συντροφιά. Είναι χαριτωμένα και υπερκινητικά. Δε χάνουν την ευκαιρία να παίξουν (ειδικότερα με μικρά παιδιά) και απολαμβάνουν τα χάδια και τις αγκαλιές.Golden Retriever: Μη σε ξεγελά το μεγεθός του. Μπορεί να είναι από τα μεγάλα σκυλιά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να μείνει σπίτι. Αγαπά τη συντροφιά και είναι πολύ δραστήριο! Του αρέσει το τρέξιμο και τρελαίνεται για το νερό!
Dachshund: Είναι το γνωστό σκυλί λουκάνικο. Το παράξενο σχήμα του έδωσε αυτήν ονομασία. Είναι ένα σκυλί που αγαπά την παρέα και δεν θέλει να μένει σχεδόν ποτέ μόνο του. Αυτός, λοιπόν, είναι και ένας από τους λόγους που επιθυμεί τη συντροφιά. Είναι πεισματάρικο, αλλά θα σε κάνει πολύ να γελάς με τα κόλπα του και τον έξυπνο χαρακτήρα του.photos: dogtime.com, dogster.com

The post Ποιες είναι πιο κατάλληλες ράτσες σκύλων για σπίτι; (Μέρος Δεύτερο) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα