Ποιοι ξαναμπαίνουν στο MasterChef;

13:46 21/4/2020 - Πηγή: iPop

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, θα επιστρέψουν παίκτες, όπως έχουμε ήδη δει στο trailer. Παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα δοκιμαστούν και κάποιοι απ’ αυτούς ξαναμπαίνουν στο MasterChef για να διεκδικήσουν τον τίτλο και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Ποιοι ξαναμπαίνουν στο MasterChef;

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει και το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ξαναμπαίνουν στο MasterChef 3 παίκτες.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη, την Μαρλέν Γρυντάκη και την Μαριάννα Πουλμέντη.

Ο Γιώργος

Λασκαρίδης, ο οποίος αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα, έκανε, στο μεταξύ, την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης ο παίκτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram αναρτώντας ένα video, με το οποίο απευθύνεται σ’ όσους τον στήριξαν, και έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα:

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη και τα όμορφα μηνύματα σας. Η αγάπη που εισέπραξα από εσάς είναι τόσο πολύ που πραγματικά με συγκινεί. Σας εύχομαι να είστε καλά με τις οικογένειες σας αγαπημένοι και πάνω από όλα υγιείς

View this post on Instagram

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη και τα όμορφα μηνύματα σας. Η αγάπη που εισέπραξα από εσάς είναι τόσο πολύ που πραγματικά με συγκινεί. Σας εύχομαι να είστε καλά με τις οικογένειες σας αγαπημένοι και πάνω από όλα υγιείς. #masterchefgr #starchanneltv #starkoukou

A post shared by Giorgos Laskaridis

Keywords
Τυχαία Θέματα