Ποιος σκότωσε τον Στεφανή; Το στοπ καρέ που αποκαλύπτει τον δολοφόνο, το νέο πρόσωπο – κλειδί και όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

20:26 24/9/2021 - Πηγή: iPop

Η καθηλωτική σειρά Σασμός δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις συνταρακτικές εξελίξεις. Ο απρόσμενος θάνατος του Στεφανή, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους φανατικούς της σειράς αφού κανείς δεν περίμενε ότι ένας πρωταγωνιστικός ρόλος θα τελείωνε τόσο νωρίς. Αυτό όμως που έσπευσαν όλοι να αναζητήσουν είναι ποιος σκότωσε τον Στεφανή.

Ποιος σκότωσε τον Στεφανή;

Οι θεωρίες είναι πολλές. Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον γιο του δολοφονηθέντος, υποστήριξε πως τέσσερα πρόσωπα είναι περισσότερο ύποπτα για τον φόνο του πατέρα

του. Ο Παντελής Αγγελάκης (ο καφετζής του χωριού, δεδομένης της περίεργης ανάμειξης της κόρης του), ο Κώστας (ο σύζυγος της Άσπας, με την οποία διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση ο Στεφανής), ο Πετρής Βρουλάκης (λόγω της βεντέτας και μετά τη διαμάχη για το χωράφι) και ο Μαθιός.

Οι φανατικοί της σειράς ανέτρεξαν στο απόσπασμα πάτησαν pause και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Το στιγμιότυπο δείχνει έναν άντρα με μούσια ο οποίος μοιάζει πολύ με τον Μαθιό. Επιπλέον, καθώς η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο δολοφόνος θα είναι ο ίδιος.

ΣασμόςΤο νέο πρόσωπο – κλειδί

Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος  γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!.  Ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι… καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι και θα προσπαθήσει να τον αποπλανήσει όταν γνωρίσει τη Στέλλα την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 27/09

H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί.

Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιος σκότωσε τον Στεφανή; Το στοπ καρέ που αποκαλύπτει τον δολοφόνο, το νέο πρόσωπο – κλειδί και όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα