Πώς να κάνεις μόνη σου και εύκολα τα πιο ωραία μαλλιά “παραλίας”

17:16 20/6/2021 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές έχεις προσέξει στην παραλία κοπέλες που έχουν κάνει την πρώτη τους βουτιά και μόλις έχουν στεγνώσει τα μαλλιά τους έχουν σχηματίσει έναν υπέροχο κυματισμό που θυμίζει τα μαλλιά της γοργόνας. Αν αυτό είναι ένα look που θα ήθελες να υιοθετήσεις τότε η γνωστή στιλίστρια διασημοτήτων Sally Hershberger θα σου δώσει τη λύση για να φτιάξεις μόνη σου μαλλιά παραλίας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας το θελήσεις!

Πώς να φτιάξεις μόνη σου μαλλιά παραλίας

Ενώ η παραλιακή υφή έχει να κάνει με το να είναι ακατάστατη και να αναιρείται,

τα κύματα γοργόνας στα μαλλιά είναι πιο ομοιόμορφα και σκόπιμα. Η γνωστή στιλίστρια διασημοτήτων Sally Hershberger εξηγεί:

Τα κύματα στα μαλλιά είναι χαλαρά, αλλά η άνοδος και η πτώση της μπούκλας είναι πιο συνεπής και το σχήμα των κυμάτων είναι πιο στρογγυλό και ψηλότερο. Το μοτίβο της μπούκλας ξεκινά συνήθως γύρω από το επίπεδο του φρυδιού και μεταφέρεται στο μήκος των μαλλιών. Στις “πραγματικές” γοργόνες, αυτός ο κυματισμός στα μαλλιά τείνει να φαίνεται καλύτερα σε μεσαία έως μακριά μαλλιά. Αν θέλεις να έχεις αρκετό “χώρο” για να δείξεις τη συνέπεια αυτού του μοτίβου μπούκλας, κάτι που κάνει το τελικό αποτέλεσμα τόσο δροσερό. (Στην ιδανική περίπτωση, μιλάμε τουλάχιστον σε μήκος ώμου ή περισσότερο.) Φυσικά, εφόσον τα μαλλιά σου μπορούν να κρατήσουν τη μπούκλα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sally Hershberger LA (@sallyhershbergerla)

Αυτές οι μπούκλες στα μαλλιά σου μπορούν να φαίνονται υπέροχες είτε τα έχεις πιασμένα είτε τα αφήσεις να πέφτουν ανέμελα στους ώμους και στην πλάτη σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις προκειμένου να το πετύχεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω εύκολα βήματα:

Δούλεψε λίγο αφρό μαλλιών σε βρεγμένα ή στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά. Αυτό θα βοηθήσει να προσθέσεις ένα ομοιόμορφο και πλούσιο αποτέλεσμα σε όλα τα μαλλιά σου. Το πόσο αφρό ακριβώς χρειάζεσαι εξαρτάται από το μήκος, αλλά, γενικά, για τα μεσαία έως μακριά μαλλιά χρειάζεσαι τόσο αφρό όσο είναι το μέγεθος ενός βερίκοκου.Στέγνωσε καλά τα μαλλιά σου, χτενίζοντάς τα με τα δάχτυλά σου (αντί για μια βούρτσα). Αυτό το κάνεις για να δώσεις κάποια φυσική υφή και να αποτρέψεις τα μαλλιά να γίνουν πολύ ίσια και λεία.Δεδομένου ότι η ομοιομορφία είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό των κυμάτων γοργόνας στα μαλλιά, ένα σίδερο μαλλιών 3 κυλίνδρων είναι το εργαλείο που χρειάζεσαι, λέει η Hershberger. Δεν κάνει μόνο τη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη, αλλά και πάλι, διασφαλίζει ότι το μοτίβο κύματος φαίνεται ακριβώς το ίδιο σε όλα τα μαλλιά. Το Amika High Tide Deep Waver για παράδειγμα είναι εξαιρετικό. Χώρισε τα μαλλιά σε τμήματα που έχουν πλάτος μερικές ίντσες. “Ξεκινώντας από το επίπεδο των φρυδιών σου, σφίξε απαλά, κράτησε τα πατημένα για λίγα δευτερόλεπτα και σήκωσε, δουλεύοντας μέχρι κάτω και αφήνοντας το ακριβώς στα άκρα”, λέει.Το τελευταίο βήμα: Εφάρμοσε μια πάστα μαλλιών ελεύθερα σε όλα τα μαλλιά. «Αυτό κλειδώνει την εμφάνιση, αλλά επίσης προσθέτει κίνηση και υφή, διασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα έχει ακόμα μια χαλαρή και σέξι αίσθηση», λέει χαρακτηριστικά η Hershbger, το 24K Superiority Complex Texturizing Paste από την επώνυμη γραμμή της είναι αυτό που χρειάζεσαι. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα μεταξύ των άκρων των δακτύλων σου και, στη συνέχεια, επεξεργάσου το σε κάθε τμήμα, από όπου ξεκινούν τα κύματα μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

Έτσι θα φτιάξεις μόνη σου τα μαλλιά παραλίας που θες ακόμα και αν δεν έκανες τη βουτιά σου στη θάλασσα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να κάνεις μόνη σου και εύκολα τα πιο ωραία μαλλιά “παραλίας” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, “παραλίας”,pos, “paralias”