Πως θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν είχαν πραγματικές διαστάσεις;

13:03 4/11/2014 - Πηγή: iPop

Πριν λίγο καιρό είχαμε δει την Barbie με πραγματικές διαστάσεις, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε πως θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν είχαν πραγματικές διαστάσεις!

Η Loryn Brantz αποφάσισε να αλλάξει τις διαστάσεις σε έξι διάσημες κυρίες του Disney ladies – την Ariel («The Little Mermaid»), την Pocahontas («Pocahontas»), την Jasmine («Aladdin»), την Belle («Beauty

and the Beast»), την Aurora («Sleeping Beauty») και την Elsa («Frozen») για να δείξει πως θα ήταν οι πριγκίπισσες εάν είχαν ρεαλιστικές διαστάσεις!

«Ως γυναίκα που αγαπά τις ταινίες του Disney και έχει ασχοληθεί με θέματα για την εικόνα του σώματος, ήθελα από πάντα να το κάνω αυτό, ιδιαίτερα αφού παρακολούθησαν το Frozen. Ενώ μου άρεσε η ταινία, με τρομοκράτησε η εικόνα των βασικών ηρώων που ήταν η ίδια με την εικόνα από τη δεκαετία του ’60! Η βιομηχανία animation ιστορικά κυριαρχείται από άνδρες, και νομίζω ότι αυτό παίζει βασικό ρόλο στις ακραίες αναλογίες των χαρακτήρων! Δεν γίνεται οι λαιμοί να είναι μεγαλύτεροι από τη μέση!» είπε η Loryn Brantz στη Huffington Post.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Πως θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν είχαν πραγματικές διαστάσεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα