Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου;

15:40 7/11/2022 - Πηγή: iPop

Στην πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με πολύωρες στάσεις εργασίας, αλλά και 24ωρες κινητοποιήσεις. Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, στα μέσα μαζικής μεταφοράς,

στα ταξί, στα πλοία, στα σχολεία, καθώς και οι δημοσιογράφοι. Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην χώρα;

Όσον αφορά το Μετρό, δηλαδή τις Γραμμές 2 και 3, θα λειτουργήσουν μόνο στο διάστημα από τις 9:30 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Για τη Γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ) τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 17:00.

Το τραμ δεν θα λειτουργεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα την Τετάρτη; Τι θα γίνει με ταξί και λεωφορεία;

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τρόλεϊ στην απεργία. Τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην απεργία θα συμμετάσχουν και τα ταξί, γεγονός που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις των πολιτών. Όπως αναφέρει ο ΣΑΤΑ, η απεργία στα ταξί θα ισχύει από τις 6:00 τα ξημερώματα της 9ης Νοεμβρίου έως τις 6:00 τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα, στην απεργία συμμετέχουν και ο Προαστιακός και και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης να προτείνει στάσεις εργασίας από τις 9:00 έως τις 17:00. Η Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) θα εκδώσει οδηγίες για τα δρομολόγια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, ΜΜΜ, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου,pos, mmm, tetarti 9 noemvriou