Πότε έρχεται το iPhone που θα κοστίζει 400 ευρώ;

18:47 8/2/2020 - Πηγή: iPop

Έρχεται το iPhone των 400 ευρώ, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάρτιο και είναι το νέο στοίχημα που καλείται να αντιμετωπίσει η Apple.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέχρι στιγμής οι αναλυτές σε θέματα τεχνολογίας των διεθνών ΜΜΕ, το iPhone των 400 ευρώ θα λέγεται πιθανότατα είτε iPhone

SE 2 είτε iPhone 9.

Οι αναλυτές εκτιμούν πως το iPhone θα κυκλοφορήσει σε τιμή περί των 399 δολαρίων, δηλαδή στην ίδια περίπου τιμή που είχε κυκλοφορήσει και το πρώτο οικονομικό μοντέλο.

Η Apple στοχεύει μ’ αυτή τη νέα συσκευή να καταστεί πιο ανταγωνιστική προς μια μεγαλύτερη αγορά και να γίνει πιο ελκυστική στους χρήστες, οι οποίοι πλέον καταφεύγουν σε πολύ πιο οικονομικά κινητά, όπως κάποια Android που κοστίζουν λιγότερο από 200 δολάρια.

Τα προηγούμενα οικονομικά iPhones

Το 2016, η Apple κυκλοφόρησε το iPhone SE, το οποίο βγήκε στην αγορά σε τιμή 399 δολάρια, ενώ η παραγωγή του διήρκησε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018.

Παράλληλα, το 2018, η Apple λάνσαρε το iPhone XR σε τιμή που ξεκινούσε απ’ τα 749 δολάρια και το iPhone 11 σε τιμή που ξεκινούσε απ’ τα 699 δολάρια. Μπορεί οι εν λόγω τιμές να μην θεωρούνται φθηνές, αλλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα της Apple, οι τιμές των συγκεκριμένων μοντέλων είναι μειωμένες.

Τα χαρακτηριστικά του iPhone των 400 ευρώ

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, το νέο iPhone θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών, επεξεργαστή A13, 3 GB RAM και 64 GΒ αποθηκευτικό χώρο.

Το νέο iPhone θα έχει κανονικά bezels στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης, και ο σχεδιασμός του θα είναι παρόμοιος με το iPhone 8. Βezel είναι το κενό που υπάρχει πάνω και κάτω απ’ την οθόνη.

Το κενό που θα υπάρχει προδίδει την ύπαρξη του Touch ID, κι όχι του Face ID, το οποίο εισήγαγε η Apple με τη σειρά του iPhone X. Όπως συνέβη και με το iPhone 11, η Apple αναμένεται να επιλέξει Haptic Touch τεχνολογία αντί του 3D Touch.

Όσον αφορά την κάμερα, η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι 12MP, ενώ στο μπροστινό μέρος, θα τραβάμε selfies με μια κάμερα 7MP.

Δες ακόμα:

Ποιες συσκευές θα υποστηρίζουν το iOS 14;

Photo: Unsplash/Linda Xu

Το άρθρο Πότε έρχεται το iPhone που θα κοστίζει 400 ευρώ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα