Προετοιμάσου για το τι σε περιμένει …

11:17 27/11/2014 - Πηγή: iPop

Σήμερα οι απεργίες σε όλη την χώρα είναι πολλές και έτσι αν θες να κινηθείς στο κέντρο καλό θα ήταν να το ξεχάσεις για σήμερα και να το μεταφέρεις καλύτερα για αύριο που τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά.

Η εικοσιτετράωρη σημερινή απεργία ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ (27/11)

ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες και σε αυτές θα συμμετέχουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με στάσεις εργασίας, προκειμένου όπως αναφέρουν σε σχετικές ανακοινώσεις τους, να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι και να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος ενώ κανένα αεροπλάνο δεν θα δούμε να πετάει στον ελληνικό ουρανό καθώς όλα τα αεροπλάνα θα μείνουν κολλημένα στο έδαφος λόγω της απεργίας.

Όλοι οι συρμοί του μετρό θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα ως τη λήξη της βραδινής βάρδιας. Οι συρμοί του μετρό θα σταματούν στον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» και δεν θα συνεχίζουν μέχρι το αεροδρόμιο. Όσοι εργάζονται στο τραμ έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Τέλος θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι δεν θα κυκλοφορήσουν τα μπλε λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την έναρξη βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα επίσης θα παραμείνουν όλα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας επειδή η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συμμετέχει και αυτή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 και λήξη στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

The post Προετοιμάσου για το τι σε περιμένει … appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα