Πρωινές συνήθειες επιτυχημένων επιχειρηματιών!

21:25 4/8/2019 - Πηγή: iPop

Πρωινές συνήθειες επιτυχημένων επιχειρηματιών που μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις από αύριο κιόλας για να ξεκινήσεις με περισσότερη όρεξη και ενέργεια την ημέρα σου.

Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς τους ανθρώπους που πάντα αναρωτιούνται πώς μπορεί κάποιος να ξεκινάει την ημέρα του. Είναι απ’ αυτούς που δεν φεύγουν απ’ το σπίτι εάν δεν πιουν καφέ ή μήπως ξυπνάει απ’ τις 5 το πρωί για να κάνει γυμναστική και διαλογισμό;

Επίσης, τι είναι αυτό που κάνουν οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες και τους κάνει επιτυχημένους; Σίγουρα, δεν είναι ότι πατάνε την αναβολή στο ξυπνητήρι

και σίγουρα ο τρόπος που ξεκινάει κάποιος την ημέρα του επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του.

Αυτές είναι μερικές πρωινές συνήθειες επιτυχημένων επιχειρηματιών που νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να εντάξεις και εσύ στην πρωινή σου ρουτίνα.

Διαλογισμός

Η ιδρύτρια και CEO της εταιρείας καλλυντικών Glossier, Emily Weiss, κάθε πρωί αφιερώνει 20 λεπτά στον διαλογισμό. Είναι το πρώτο πράγμα που κάνει πριν κάνει scroll στο Instagram και το email της. Κι αυτή δεν είναι η μόνη. Το ίδιο κάνει και η Oprah Winfrey και η Arianna Huffington. Είναι σημαντικό το πρωί να «αδειάζεις» το μυαλό σου από διάφορες σκέψεις και να ξεκινάς την ημέρα σου γεμάτη θετική ενέργεια.

Ανάγνωση

Τα σπουδαία μυαλά αυτού του κόσμου δεν σταματούν ποτέ να διαβάζουν. Ο Elon Musk, ο Bill Gates και η Oprah Winfrey έχουν αναφέρει συχνά ότι διαβάζουν πολλά και διάφορα βιβλία, προκειμένου να αποκτήσουν έτσι διαφορετικές προοπτικές στη ζωή, αλλά και να χαλαρώσουν απ’ τη δουλειά τους. Πάρε ένα βιβλίο μαζί σου όταν πηγαίνεις στη δουλειά σου με τα ΜΜΜ και διάβασε έστω κι ένα κεφάλαιο.

Photo: Unsplash/John-Mark SmithΆσκηση

Η Anna Wintour γυμνάζεται κάθε μέρα και παρόλο που δεν είναι επιχειρηματίας είναι αυτή που θα μπορούσαμε να πούμε ότι «έχει χτίσει» τη Vogue όπως την ξέρουμε σήμερα. Η Anna Wintour δεν ασχολείται το πρωί με τις ζωές των άλλων στο Instagram, αλλά πηγαίνει στο γυμναστήριο για να καθαρίσει έτσι το μυαλό της και να ξεκινήσει δυναμικά την ημέρα της. Κι εάν το κάνει αυτή, που είμαστε σίγουροι ότι έχει και ένα σωρό υποχρεώσεις, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ!

Βρίσκουν χρόνο για όσους αγαπούν

Πρωινό με όσους αγαπάς είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Για να πει ο ένας στον άλλον το πρόγραμμα της ημέρας του, αλλά και για να μιλήσει για όλα όσα έγιναν την προηγούμενη. Είναι η αγαπημένη πρωινή συνήθεια της Diane Von Furstenberg, της ιδρύτριας του οίκου DVF κι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνεις χρόνο στην οικογένεια σου!

Photo: Unsplash/freestocks.org

Το άρθρο Πρωινές συνήθειες επιτυχημένων επιχειρηματιών! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα