Πρώτη φορά μανούλα η Μαρία Ηλιάκη! Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της για τον ερχομό του μωρού

10:54 1/6/2021 - Πηγή: iPop

Την τελευταία μέρα του Μαΐου γέννησε η Μαρία Ηλιάκη, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και βιώνοντας την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαΐου η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ενώ γέννησε η Μαρία Ηλιάκη με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο αγαπημένος

της, στη Ζυρίχη.

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Ηλιάκη ζει μόνιμα στην Ελβετία το τελευταίο διάστημα μαζί με τον σύντροφό της που είναι γυναικολόγος. Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια, αν και γνωρίζονται περισσότερα και πλέον ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με ένα μωράκι.

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» συνδέθηκε τηλεφωνικά ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης, μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και την ομάδα της για τον ερχομό της κορούλας του.

Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες. Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές.

Γιατί επέλεξε ο ίδιος να μην είναι ο μαιευτήρας της συντρόφου του; Τι είπε; «Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και καλό θα είναι να μην κάνει ο ίδιος ο γυναικολόγος την καισαρική στη γυναίκα του» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε και πως σύντομα θα έρθουν όλοι μαζί στην Ελλάδα.

Δες όλα όσα είπε ο σύντροφος της Μαρίας, Στέλιος Μανουσάκης:

Η γλυκιά ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα! Να τους ζήσει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πρώτη φορά μανούλα η Μαρία Ηλιάκη! Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της για τον ερχομό του μωρού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα