Σ’ αυτή την πλατφόρμα ξοδεύεις κι εσύ τα περισσότερα χρήματά σου!

17:30 19/12/2019 - Πηγή: iPop

Στη συνδρομή στο Netflix ξοδεύουν όλοι τα περισσότερά τους χρήματα όσον αφορά τις online πλατφόρμες κι αυτό αποδεικνύεται από έρευνα που δημοσίευσε η εταιρεία αναλύσεων App Annie.

Η συνδρομή στο Netflix πρώτη στις προτιμήσεις των χρηστών!

Το Netflix δεν επηρεάστηκε καθόλου

απ’ την κρίση των τελευταίων ετών και οι χρήστες όχι απλά δίνουν απλόχερα τα χρήματά τους στη συνδρομή στο Netflix αλλά μάλιστα το έχουν καταστήσει την πιο κερδοφόρα πλατφόρμα.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκουμε το Tinder, το πιο διάσημο dating app, τρίτο το Pandora Music, τέταρτο το Tencent Video και πέμπτο το LINE.

Το top 10 με τις πλατφόρμες που οι χρήστες ξοδεύουν τα περισσότερά τους χρήματα:NetflixTinderPandora MusicTencent VideoLINEiQYISpotifyYouTubeHBO NOWKwaiΚαι ποιες εφαρμογές έχουν τα περισσότερα downloads;

Η Facebook κερδίζει επάξια τον τίτλο της βασίλισσας, αφού έχει στην κατοχή της τις 4 πρώτες εφαρμογές απ’ τις 10 της λίστας!

Facebook, Messenger, WhatsApp, και Instagram είναι οι εφαρμογές με τα περισσότερα downloads τόσο σε Android όσο και σε iOS απ’ το 2010 έως και το 2019.

FacebookFacebook MessengerWhatsAppInstagramSnapchatSkypeTikTokUC BrowserYouTubeTwitter

Η παραπάνω λίστα αποτελεί ακόμα μια απόδειξη για το πώς το Facebook έχει επικρατήσει στην καθημερινή μας απ’ το 2010. Το Messenger κατέχει τη δεύτερη θέση, ενώ το Instagram και το WhatsApp έρχονται στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

 Δες ακόμα:

Το top 10 των εφαρμογών με τα περισσότερα downloads αυτή τη δεκαετία

Το άρθρο Σ’ αυτή την πλατφόρμα ξοδεύεις κι εσύ τα περισσότερα χρήματά σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα