Σαλάτα Ovcharska – Η δροσερή σαλάτα με ρίζες από την Βουλγαρία που θα σου κρατά συντροφιά αυτό το καλοκαίρι

15:26 20/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Ovcharska σαλάτα είναι μια βουλγάρικη παραλλαγή της διάσημης χωριάτικης σαλάτας, Ουσιαστικά, είναι χωριάτικη σαλάτα (αγγούρια, ντομάτες, κρεμμύδια, πιπεριές και φέτα) με την προσθήκη μανιταριών, αυγών και ζαμπόν. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το καλοκαίρι λόγω των δροσιστικών της γεύσεων και της χρήσης εποχιακών λαχανικών. Θα την λατρέψεις!

Είναι σίγουρο πως εάν βρεθείς

για διακοπές στη γειτονική χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, θα βρεις αυτή τη δροσιστική σαλάτα σε κάθε μενού εστιατορίου, αλλά φυσικά δεν χρειάζεται να πας μέχρι εκεί για να την δοκιμάσεις, γιατί βρήκαμε τη συνταγή!

Η μεσογειακή διατροφή στα καλύτερά της! Νόστιμη “χωριάτικη” μακαρονοσαλάτα απ’ τα χεράκια σου

Ovcharska σαλάτα: Τα υλικά που θα χρειαστείς1 ντομάτα μεγάλη, κομμένη σε κύβους1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους100 γρ φέτα1κούπα μανιτάρια ή μία κονσέρβα 2 αυγά κομμένα σε φέτες3 φέτες ζαμπόνπιπεριά κομμένη σε κύβουςμαριναρισμένες ελιέςφρέσκο ​​μαϊντανόξύδι βαλσάμικο ελαιόλαδοΑλατοπίπερο

Δροσιστική σαλάτα με ρεβίθια, ντομάτα, κρεμμύδι και φέτα

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Ρίξε τις κομμένες ντομάτες και το αγγούρι σε ένα μπολ σερβιρίσματος και ανακάτεψε καλά όλα μέχρι.Βράσε τα αυγά σφιχτά και στη συνέχεια κόψε τα σε φέτες.Σόταρε τα μανιτάρια με λίγο λαδάκι σε ένα τηγάνι.Κόψε το ζαμπόν σε κομμάτια.Πρόσθεσε τα αυγά, το ζαμπόν, τα μανιτάρια, τις πιπεριές, τις ελιές, το ελαιόλαδο, το ξύδι, τον φρέσκο ​​μαϊντανό και αλατοπιπέρωσε .Τρίψε την φέτα και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σαλάτα Ovcharska – Η δροσερή σαλάτα με ρίζες από την Βουλγαρία που θα σου κρατά συντροφιά αυτό το καλοκαίρι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Σαλάτα Ovcharska –, Βουλγαρία,salata Ovcharska –, voulgaria