Σπαρακτικό video: Γιαγιά έσωσε τον εγγονό της και πέθανε στον σεισμό στην Αλβανία

16:17 27/11/2019 - Πηγή: iPop

Ο σεισμός στην Αλβανία ήταν φονικός και η λίστα των θυμάτων διαρκώς μεγαλώνει. Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι 30 νεκροί, 700 τραυματίες και ένας άγνωστος αριθμός ανθρώπων που αγνοείται. Κτίρια κατέρρευσαν, ισοπεδώθηκαν και πολίτες δεν είχαν που να κοιμηθούν, ενώ τα συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο να βρουν επιζώντες. Ένα σπαρακτικό video απ’ τον σεισμό στην Αλβανία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου: Μια γιαγιά

έσωσε τον εγγονό της και βρέθηκε νεκρή κάτω απ’ τα συντρίμμια.

Ημέρα Εθνικού Πένθους στην Αλβανία μετά τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ. Άνθρωποι έμειναν στον δρόμο, θρηνούν τους συγγενείς και συμπολίτες τους ενώ ακόμη αγωνιούν για τους δικούς τους ανθρώπους.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 250 μετασεισμοί και ο τόπος μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Ο πόνος της ανθρώπινης απώλειας, όμως, είναι αβάσταχτος.

Ένα video απ’ τον σεισμό στην Αλβανία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου κι αποτυπώνει όλο τον πόνο.

Αυτή η γιαγιά έγινε ασπίδα για να σώσει τον εγγονό της απ’ τα συντρίμμια της πολυκατοικίας. Όπως έγινε γνωστό, βρίσκονταν στο σπίτι όταν έγινε ο σεισμός και η πολυκατοικία τους κατέρρευσε. Η γιαγιά έκανε τα πάντα για να σώσει τον μικρό της εγγονό. Έβαλε το σώμα της μπροστά, καλύπτοντας τον μικρό, ώστε να πέσουν πάνω της όλα τα συντρίμμια και να σώσει τον εγγονό της.

Άνδρες της Πυροσβεστικής τους βρήκαν και τους δύο κάτω από τα συντρίμμια. Ο εγγονός ήταν ζωντανός και η γιαγιά είχε χάσει τη ζωή της. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον μικρό, ο οποίος δεν σταμάτησε να κλαίει αλλά ευτυχώς δεν είχε υποστεί το παραμικρό. Ήταν εκεί ζωντανός. Τον είχε σώσει η τεράστια αγκαλιά της γιαγιάς του.

Αυτή η αγκαλιά που όλα τα χωράει. Η γιαγιά που έδρασε όπως κάθε γιαγιά θα έκανε. Έβαλε το σώμα της μπροστά, κάλυψε τον εγγονό της και τελικά τον έσωσε με «αντάλλαγμα» τη δική της ζωή.

#earthquake #Durres #Albania pic.twitter.com/p8tI1xibdo

— Klaudja Karabolli (@KKarabolli) November 26, 2019

Το άρθρο Σπαρακτικό video: Γιαγιά έσωσε τον εγγονό της και πέθανε στον σεισμό στην Αλβανία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα