Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμα τέσσερεις καταγγελίες και τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο

11:03 26/12/2021 - Πηγή: iPop

Τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο πέρασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έπειτα από την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος εναντίον του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα περάσει το βράδυ στο κρατητήριο- Την Πέμπτη πάει στον Εισαγγελέα

Στάθης
Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο

Ο παρουσιαστής παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ έγινε γνωστό ότι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27/12. Σημειώνουμε πώς έπειτα από την άσκηση της δίωξης παραδόθηκε ο ίδιος σε ΑΤ της Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον αριθμό των γυναικών που καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega και την δικηγόρο της πρώτης κοπέλας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για εκδικητική πορνογραφία, υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα: “Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί”.

“Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμα τέσσερεις καταγγελίες και τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα