Τα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα σε καθηλώσουν!

11:01 2/1/2020 - Πηγή: iPop

Τα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες έρχονται από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου και θα σε καθηλώσουν. Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση, η Ανέτ έχει παιδί, Μιλτιάδης και Δούκας πιάνονται στα χέρια για τη διαθήκη που άλλαξε ο δεύτερος.

Τα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες που τόσο πολύ έχουν λείψει στο κοινό λόγω εορτών, έρχονται και θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Τι θα γίνει στο Διαφάνι;

Ο

Νικηφόρος και η Δρόσω αποφασίζουν να ξεχάσουν αυτό που έγινε μεταξύ τους, ενώ η Δρόσω διατηρεί έντονα συναισθήματα… Απ’ την άλλη η Θεοδοσία ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ο Λάμπρος δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Η Ελένη απ’ την άλλη σοκαρισμένη από τα νέα, ζητά από τον αγαπημένο της να γυρίσει κοντά στη σύζυγό του και να ξεχάσει τον έρωτά τους.

Η αποκάλυψη για τη διαθήκη και το άγνωστο παιδί της Ανέτ

Η Ανέτ με την Αγορίτσα ψάχνουν τα χαρτιά του πατέρα της και ανακαλύπτουν πως πράγματι ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη εις βάρος του Μιλτιάδη.

Η Ανέτ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο αλλά δεν πηγαίνουν όλα βάσει σχεδίου. Γιατί μπορεί ο Δούκας να το παραδέχτηκε αλλά την εκβιάζει με ένα μεγάλο μυστικό της.

Σύμφωνα με το MY tv, η Ανέτ πριν από χρόνια γέννησε ένα παιδί και ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Δούκας. Τώρα έρχεται η στιγμή να αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό της.

Η ίδια αψηφά τη δύναμη του Δούκα και όταν ανακαλύπτει την αδικία που έγινε εις βάρος του Μιλτιάδη αποφασίζει να τον δικαιώσει αλλά ο Δούκα την κρατά στο χέρι..

Η Ανέτ αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από την ίδια και τον αδελφό της. Του αποκαλύπτει πως όταν ήταν νέα είχε μείνει έγκυος και είχε γεννήσει ένα παιδί, όμως δεν γνωρίζει τι απέγινε το μωρό αυτό. Εκείνος που ξέρει την αλήθεια είναι μόνο ο Δούκας, ο οποίος μάλιστα τότε εξαιτίας διαφόρων γεγονότων προσπάθησε να την προστατεύσει.

Η Ανέτ θα αποκαλύψει την αλήθεια για τη διαθήκη στον Μιλτιάδη και οι δύο άνδρες θα πιαστούν στα χέρια…

Διαβάστε επίσης:

Κάθε πότε θα προβάλλεται το Καφέ της Χαράς; | Νέο trailer

Το άρθρο Τα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα σε καθηλώσουν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα