Τελικός Just the 2 of Us: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του show τραγουδιού

10:52 2/1/2022 - Πηγή: iPop

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς μας επιφύλασσε ένα εκπληκτικό show με τον μεγάλο τελικό του Just the 2 of Us να είναι το πιο hot πρόγραμμα του Σαββάτου. Τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν και διεκδίκησαν τον τίτλο του νικητή του show ήταν  ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου, η Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ωστόσο ο μεγάλος τελικός έγινε με ορισμένες απουσίες λόγω κορονοϊού καθώς η Δέσποινα Βανδή και ο Χάρης Βαρθακούρης νόσησαν και δεν εμφανίστηκαν

στο τελευταίο live. Για το λόγο αυτό, στη θέση του κριτή έκατσε ο Νίκος Αλιάγας, ενώ στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη τραγούδησε ο Stan.

Επιπλέον, αν και τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν συμμετάσχει στο show εμφανίστηκαν στον τελικό, υπήρχαν και απουσίες, με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη (ο οποίος νοσεί από κορονοϊό), την Μαρίνα Πατούλη, την Γιώτα Γρίβα, την Πηγή Δεβετζή, την Μαντώ και την Σάσα Σταμάτη να μην τραγουδούν στο τελευταίο live. Εκτός από τους πρώην συμμετέχοντες που επιφύλασσαν ένα τραγούδι έκπληξη για τον τελικό, απολαύσαμε και την Κατερίνα Στικούδη σε μια μοναδική εμφάνιση.

Ο μεγάλος νικητής του Just the 2 of Us: Η στιγμή της ανακοίνωσης

Μετά από μια βραδιά γεμάτη μουσική και πολλές εκπλήξεις, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε στη σκηνή τον guest κριτή, Νίκο Αλιάγα, προκειμένου να ανακοινώσει τους νικητές. Τα τρία ζευγάρια περίμεναν με αγωνία την ανακοίνωση με τον Νίκο Κοκλώνη τελικά να αποκαλύπτει πως το ζευγάρι που κατακτά την πρώτη θέση στο show είναι η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Οι δύο γυναίκες είχαν εντυπωσιάσει κοινό και κριτική σε όλη την διάρκεια του show ενώ και το βράδυ του τελικού οι ερμηνείες τους ήταν μοναδικές!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τελικός Just the 2 of Us: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του show τραγουδιού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα