Θες να ταξιδέψεις τον Χειμώνα, αλλά δεν ξέρεις πού λόγω κορονοϊού; Βρήκαμε τους 15 πιο ασφαλείς προορισμούς για αξέχαστα Χριστούγεννα!

08:30 7/10/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί να νομίζεις πως είναι ακόμα νωρίς για να κανονίσεις τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα, όμως το European Best Destinations δημοσίευσε κιόλας τη λίστα που θες κι εσύ να διαβάσεις. Ποιοι είναι οι πιο ασφαλείς προορισμοί για Χριστούγεννα

σε περίοδο κορονοϊού;

Και μετά τις καλοκαιρινές σου διακοπές τι έχεις να περιμένεις για μια εξόρμηση, αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις άδεια ή ρεπό χωρίς λόγο; Τα Χριστούγεννα, αυτή η περίοδος του χρόνου που τόσο πολύ αγαπάμε δεν αργεί και τόσο και κακό δεν είναι να έχεις κατά νου μερικές ιδέες για να προγραμματίσεις σιγά σιγά τις χειμερινές σου διακοπές.

Ωστόσο, φέτος είναι μια ιδιαίτερη σεζόν, αφού ο κορονοϊός συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί με τα κρούσματα να αυξάνονται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνεις πως δε θα πας πουθενά. Αν είσαι προσεκτικός και τηρείς τους κανόνες υγιεινής όλα μπορούν να γίνουν κι εσύ να ταξιδέψεις και να περάσεις καλά φυσικά, χωρίς να κολλήσεις τον ιό.

Μπορεί φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά, λόγω του κορονοϊού, όμως το European Best Destinations μας λύνει τα χέρια και θα λύσει και τα δικά σου με τη λίστα που έχει φτιάξει με τους πιο ασφαλείς προορισμούς για ταξίδια στην Ευρώπη τα Χριστούγεννα.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσεις εισιτήρια αν θες να πας εξωτερικό τα Χριστούγεννα!

Η επιλογή των προορισμών βασίστηκε στα εξής κριτήρια: αριθμός κρουσμάτων ανά εκατομμύριο κατοίκων, αριθμός νοσοκομειακών κλινών ανά κάτοικο, εγγύτητα αεροδρομίων, μέτρα υγιεινής σε ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιους χώρους κ.ά.

Ποιοι είναι οι πιο ασφαλείς προορισμοί για Χριστούγεννα; Μαδέρα, Πορτογαλία

Η Μαδέρα είναι ο ασφαλέστερος ευρωπαϊκός προορισμός αυτόν τον Χειμώνα κι όχι αδίκως, χάρη στα λίγα κρούσματα κορονοϊού σε σχέση με τους κατοίκους. Φυσικά και υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι στο αεροδρόμιο, ώστε να τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό, όπως η χρήση μάσκας. Η χριστουγεννιάτικη αγορά της Μαδέρας έχει βραβευτεί με τον τίτλο «η καλύτερη ηλιόλουστη χριστουγεννιάτικη αγορά στην Ευρώπη».

Ημερομηνίες χριστουγεννιάτικης αγοράς: 1 Δεκεμβρίου 2020 έως 10 Ιανουαρίου 2021.

View this post on Instagram

#madeiraisland #madeira #exploringmadeira #madeira_islands #tourisme #tourism #tourismmadeira #madeiratourism #visitportugal #visitmadeira #visitmadeiraisland #madeiralovers #madeiraportugal #ilhadamadeiraportugal #madeiraportugalisland #visitportugal #visitmadeira #visitmadeiraisland #madeirachristmas #christmas #christmas2019 #madeiranatal #natalmadeira #natal2019

A post shared by Francisco Miranda (@fm7.photo) on Jun 3, 2020 at 4:56am PDT

Ταλίν, Εσθονία

Βραβεύτηκε με τον τίτλο της Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στην Ευρώπη το 2019, η πρωτεύουσα της Εσθονίας είναι ο δεύτερος στη λίστα των αγαπημένων προορισμών για χειμερινές διακοπές στην Ευρώπη, με την οικογενειακή ατμόσφαιρα, τους μαγικούς φωτισμούς, τα παραδοσιακά και βιοτεχνικά προϊόντα και τις νόστιμες τοπικές λιχουδιές.

Ημερομηνίες χριστουγεννιάτικης αγοράς: 15 Νοεμβρίου 2020, έως 5 Ιανουαρίου 2021. 

View this post on Instagram

With @jeetravels travel and explore Tallinn, Estonia.. . Where do you celebrate Christmas? Let us know in the comments below. ______________________________________________________

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θες, Χειμώνα, Βρήκαμε, Χριστούγεννα,thes, cheimona, vrikame, christougenna