Τι άλλο μπορείς να φτιάξεις στην καφετιέρα εκτός από καφέ;

08:32 21/11/2014 - Πηγή: iPop

Το σημαντικό στη ζωή είναι να μην φοράς παρωπίδες . Αν είσαι ανοιχτόμυαλος, βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι και μπορείς να σκεφτείς πράγματα που μέχρι πρότινος σου φαίνονταν απίθανα. Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε πόσα ακόμα πράγματα μπορείς να φτιάξεις στην καφετέρια εκτός φυσικά από τον κλασικό καφέ και σου τα παρουσιάζουμε.

Πράγματα που μπορείς να φτιάξεις στην καφετιέρα εκτός από καφέ!Αν είσαι λάτρης του τσάι: Εσύ που λατρεύεις το τσάι έχεις προσπαθήσει αντί να το φτιάξεις σε μπρίκι ή σε κάποιο άλλο ειδικό μηχάνημα να το φτιάξεις στην καφετιέρα. Βάλε όποιο βότανο επιλέξεις (τσάι,
μέντα, χαμομήλι, τίλιο) επάνω στο φίλτρο και συνέχισε την διαδικασία σαν να φτιάχνεις καφέ.Ζεστό κρασί με αρώματα: Στην Γερμανία, το χειμώνα γενικότερα αλλά και ειδικότερα τις ημέρες τον Χριστουγέννων το μυρωδάτο ζεστό κρασί αντικαθιστά στο τσάι ή τον καφέ και λατρεύεται από ντόπιους και επισκέπτες. Εσύ αν θες να φτιάξεις το δικό σου μπορείς να έχεις βοηθό την καφετιέρα σου. Πάνω στο φίλτρο θα βάλεις τα αρωματικά σου: Λίγο ξίσμα πορτοκαλιού, γαρύφαλλα, κανέλα και λίγο ζάχαρη, ενώ εκεί που μπαίνει το νερό θα βάλεις κόκκινο ξηρό κρασί.Βράσιμο λαχανικών: Ακόμα και στο γραφείο μπορείς να φας μια σαλάτα με τα αγαπημένα σου βραστά λαχανικά στο μισό χρόνο απ’ ότι θα ήθελες για να την προετοιμάσεις σπίτι σου. Κόψε σε μικρά κομμάτια τα λαχανικά σου, βάλε τα πάνω στο φίλτρο του καφέ και γέμισε με νερό την υποδοχή του.Συμβουλή!

Ότι και αν επιλέξεις να φτιάξεις στην καφετέρια σου πρέπει μετά να την πλύνεις καλά με μπόλικο καυτό νερό και ξύδι για να αποβάλει όλες τις μυρωδιές τις.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.
Επισροφή στην κατηγορία.

The post Τι άλλο μπορείς να φτιάξεις στην καφετιέρα εκτός από καφέ; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τσαι στην καφετιερα
Τυχαία Θέματα