Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/12/2022)

08:30 1/12/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/12/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/12/2022),

η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και στον 12ο σας οίκο θα σας δώσει τη διάθεση να απομονωθείτε αλλά και να ονειρευτείτε ωστόσο ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από την οικογένειά σας στα οικονομικά σας και κάποια σχέδιά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύς και στον 11ο σας οίκο και από το πρωί θα ασχοληθείτε με τους στόχους σας που μπορεί να είναι καλλιτεχνικοί ή να μπείτε στη διαδικασία να ονειρευτείτε.Θα ασχοληθείτε βέβαια με κάποια σχέδια για οικονομικά ζητήματα ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια οικονομική συνεργασία.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς και στον 10ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με θέματα επαγγελματικά αλλά να κάνετε και κάποια όνειρα σήμερα για τον τομέα της καριέρας σας ωστόσο θα έχετε εύνοια σε συνεργασίες αλλά και εύνοια σε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και στον 9ο σας οίκο θα σας ευνοήσει αρκετά και ίσως κάποιοι από εσάς ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και σεμινάρια ενώ κάποιοι άλλοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι και θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και τον 8ο σας οίκο ίσως σας αποσπάσει την προσοχή για οικονομικά θέματα αλλά θα αναζητήσετε την ισορροπία στην οικογένειά σας αλλά και στη διάθεσή σας σήμερα να επεκταθείτε και να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητά σας.Ωστόσο προσέχετε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι και την καριέρα σας.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς θα βρίσκεται στον 7ο σας οίκο σήμερα και θα ασχοληθείτε με  συνεργασίες  και θέματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη ή κάποια χόμπι αλλά και τη συμμετοχή σας σε κάποια ομάδα.Θα μπορέσετε επίσης από το πρωί να κάνετε κάποιες οικονομικές συζητήσεις ή συναντήσεις ενώ η μέρα σας θα είναι γεμάτη από επικοινωνία και δρομολόγια.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 6ο σας οίκο σήμερα και θα θελήσετε να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητά σας αλλά να ασχοληθείτε και με τις ανάγκες σας ή τα οικονομικά σας.Θα μπορέσετε επίσης να επικοινωνήσετε με φίλους ή να κάνετε μια μικρή βόλτα και το βράδυ μπορεί να θελήσετε να βρείτε λύσεις και ιδέες για οικονομικά θέματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/12/2022), η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και στον 5ο σας οίκο θα σας ευνοήσει πάρα πολύ και θα σας δώσει την ώθηση από το πρωί να ξεφύγετε από την απομόνωσή σας και να κάνετε κινήσεις ώστε να προωθήσετε οικονομικά σχέδια.Ωστόσο αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες σας και αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο μπορεί να φέρει μια ονειρική κατάσταση μέσα στην οικογένειά σας αλλά θα μπορέσετε να ονειρευτείτε σχέδια και στόχους  ή να κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και να νιώσετε περισσότερη αισιοδοξία.Ωστόσο έχετε το νου σας σε κάποιο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει και να μην το γνωρίσετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο θα ευνοήσει κάποιους από εσάς να έχετε συναισθηματική  επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να έχετε ευχάριστες στιγμές και συναντήσεις με φίλους.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα κάποιες εντάσεις ή κάποιες ανατροπές μέσα στην εργασία σας ενώ κάποιοι από εσάς ίσως μέσα από κάποια βοήθεια που θα έχετε  να ευνοηθείτε στα οικονομικά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες επικοινωνίες με το κοντινό σας περιβάλλον για να προωθήσετε κάποια προσωπικά σας ζητήματα αλλά και για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιες  πληροφορίες για οικονομικά θέματα αλλά και κάποια πρόταση για συνεργασία ή κάποιο σεμινάριο που θα σας χαροποιήσει αρκετά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/12/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα