Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/12/2021)

09:00 4/12/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/12/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/12/2021),

η Νέα Σελήνη σήμερα και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σας επηρεάσει στον 9ο σας οίκο που αφορά νομικά θέματα, σπουδές και ταξίδια και ίσως να έχετε κάποιες ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε κάποιες ανατροπές στους τομείς αυτούς αλλά και να προστατεύσετε την ασφάλειά σας και τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα επηρεάσει τον 8ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα οικονομικά θέματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν ώστε να μην νιώσετε έντονη ανασφάλεια.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σήμερα και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο  θα σας απασχολήσει αρκετά με τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας ενώ θα πρέπει να δείξετε μια επιπλέον προσοχή σε θέματα καθημερινότητας και στην εργασία σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη σήμερα θα σας επηρεάσει στον 6ο σας οίκο και ίσως να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα στον χώρο εργασίας σας ή την καθημερινότητά σας ωστόσο κάποιοι θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία με τα αδέλφια σας ή το κοντινό σας περιβάλλον .

Λέων

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε οικονομικά θέματα αλλά και διαφωνίες με συνεργάτες αλλά και την οικογένειά σας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη και  Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα επηρεάσει τον 4ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά ώστε να επιλύσετε κάποια θέματα μέσα στην οικογένειά σας ενώ κάποιοι ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες μέσα στην καθημερινότητα που θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά ώστε να ανταποκριθείτε σωστά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο σήμερα  θα σας ευνοήσει σε νέες γνωριμίες και συμφωνίες ωστόσο ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν ενώ θα πρέπει να προσέξετε θέματα με τα οικονομικά σας ,την εργασία και την υγεία σας ή τη διατροφή σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/12/2021), η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σας επηρεάσει στον 2ο  σας οίκο και ίσως να δυσκολευτείτε με μια κάποια οικονομικά ξεκινήματα ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και κάποιες οφειλές. Επίσης θέματα οικογενειακά ίσως να δυσκολέψουν αρκετά.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιό σας  θα σας απασχολήσει με κάποιους προσωπικούς σας στόχους  ή κάποια σχέδιά σας που ίσως επηρεαστούν από την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής .από συνεργάτες αλλά και από άτομα που μπορεί να λειτουργούν εν αγνοία σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήμερα και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σας επηρεάσει στον 12ο σας οίκο και ίσως να νιώσετε πιο απομονωμένοι ψυχολογικά ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας .Κάποιοι ωστόσο αν είστε καλλιτέχνες θα καταφέρετε να δημιουργήσετε.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη  θα συμβεί στον 11ο σας οίκο και ίσως να δυσκολευτείτε στην επικοινωνία με φίλους ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και δυσκολία να πετύχετε κάποιους οικονομικούς σας στόχους. Επίσης κάποιοι αποφύγετε και παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη σήμερα και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη  και τον 10ο σας οίκο θα σας επηρεάσει αρκετά με κάποιες συνεργασίες σας που ίσως σας απογοητεύσουν ενώ θα πρέπει να προσέχετε νομικά θέματα ή εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά και κάποια υπερβολή σε έξοδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/12/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
04122021,