Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/12/2021)

10:55 9/12/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/12/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/12/2021),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και αποφύγετε υπερβολές σε συζητήσεις με φίλους και μην πείτε τα μυστικά σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ από το απόγευμα θα περάσει στους  Ιχθύς και θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να έχετε εντάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά ίσως  έχετε και έντονες αντιδράσεις από συνεργάτες σας. Από το μεσημέρι και μετά καλύτερα με το κενό πορείας να μην προβείτε σε δραστικές κινήσεις ενώ από το απόγευμα και μετά με τη Σελήνη στους Ιχθύς ίσως ηρεμήσετε με την παρέα κάποιου φίλου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιες δυσκολίες σε νομικά θέματα ή ταξίδια ή ακόμη και θέματα με το εξωτερικό που μπορεί να σας προβληματίσουν ωστόσο αποφύγετε να δώσετε βάση σε υπερβολές που μπορεί να ακούσετε από συνεργάτες ή μέσα στην καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν κάποια έξοδα ωστόσο ίσως να νιώσετε ότι σκορπίζεστε αρκετά μέσα στην καθημερινότητά σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ από το απόγευμα και μετά που θα περάσει στους Ιχθύς να νιώσετε καλύτερα .

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες  ωστόσο θα έχετε εντάσεις και κάποια υπερβολικά ξεσπάσματα αφού μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να ηρεμήσετε ενώ από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς ίσως να δείτε τα πράγματα περισσότερο συναισθηματικά.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας ωστόσο ίσως να έχετε αρκετό τρέξιμο και να αγχωθείτε αρκετά ενώ φροντίστε να είστε νομότυποι στις μετακινήσεις σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ από το απόγευμα και μετά που θα περάσει στους Ιχθύς θα ασχοληθείτε με περισσότερη ηρεμία με τους συνεργάτες σας.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και καλό θα είναι να αποφύγετε υπερβολικά έξοδα για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας ή για να ευχαριστήσετε ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σας .Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ από το απόγευμα θα περάσει στους Ιχθύς και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας αλλά και με θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/12/2021), η Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε και πάλι κάποιες δυσκολίες  ή κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα σε θέματα  οικογενειακά ωστόσο αποφύγετε να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλύτερα να ηρεμήσετε ενώ από το απόγευμα και μετά που θα περάσει στους Ιχθύς ίσως να έχετε καλύτερη διάθεση και να χειριστείτε τα θέματά σας πιο συναισθηματικά.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να μην νοιώθετε και τόσο καλά ψυχολογικά σήμερα ωστόσο ίσως να πρέπει να υπερβάλλετε στην προσπάθειά σας για να επικοινωνήσετε με άτομα της οικογένειάς σας και με το κοντινό σας περιβάλλον. Από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας ίσως καταφέρετε να ξεκουραστείτε ενώ από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς ίσως καταφέρετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και θα δυσκολευτείτε με θέματα οικονομικά ή ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν ενώ καλό θα είναι να είστε συνεπείς σε θέματα οικονομικά με φίλους και συνεργάτες. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να ηρεμήσετε ενώ από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς θα διαχειριστείτε καλύτερα την επικοινωνία σας με το περιβάλλον σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε κάποιες εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ή ίσως να πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να πετύχετε κάποια σχέδιά σας ή να ζητήσετε κάποια αύξηση. Από το μεσημέρι και μετά καλό θα είναι να μην κάνετε συζητήσεις ενώ από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς θα διαχειριστείτε καλύτερα τις ανάγκες σας αλλά και θέματα της εργασίας σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως νιώσετε κάπως αγχωμένοι για οικονομικά θέματα και επαγγελματικά  ίσως και μέσα από κάποια πληροφορία που θα πάρετε. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλύτερα να ξεκουραστείτε ενώ από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας θα νιώσετε πιο ευδιάθετοι και θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να νοιώθετε πιο καλά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/12/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα