Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/04/2022)

10:07 10/4/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/04/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/04/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/04/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε διάθεση να ξεφύγετε ή να διασκεδάσετε σήμερα ωστόσο επαγγελματικά και κάποιες υποχρεώσεις σας ίσως σας ακυρώσουν κάποια σχέδιά σας ενώ  αποφύγετε και άσκοπα έξοδα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε πιέσεις σε θέματα οικογενειακά αλλά και σε επαγγελματικά ωστόσο αποφύγετε τα έντονα ξεσπάσματα αφού ίσως να καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επικοινωνία με το περιβάλλον σας ωστόσο ίσως ακούσετε ή θα μάθετε κάποιο νέο που ίσως σας στεναχωρήσει σχετικά με κάποιο δικό σας άτομο.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας που θα σας προβληματίσουν αφού θα πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα.Ωστόσο ίσως να συγχυστείτε για οικονομικά θέματα με φίλους.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία και ακύρωση από συνεργάτες με αποτέλεσμα μετά το μεσημέρι να έχετε μεγάλες εντάσεις στον χώρο εργασίας σας.Προσέχετε να μην παρεκτραπείτε.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και μπορεί να περιοριστείτε κάπως ψυχολογικά από το χώρο εργασίας σας και ίσως να έχετε ξαφνικές αναποδιές σε θέματα με το διαδίκτυο ή το εξωτερικό αλλά και σε νομικά θέματα ή κάποια σχέδιά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε κάποιες δυσκολίες θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις αλλά να δείτε και φίλους.Ωστόσο ίσως να σας δυσκολέψουν θέματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά σχετικά με κάποιους στόχους σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/04/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες με συνεργάτες σας αλλά και κάποιο περιορισμό από την οικογένειά σας και  θα πρέπει να προσέχετε να μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις που μπορεί να σας ζημιώσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια δυσκολία σε ένα ταξίδι ή κάποια υποχρέωση για θέματα σπουδών των παιδιών σας που μπορεί να έχετε ωστόσο θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και ίσως να σας περιορίσουν θέματα οικονομικά ωστόσο προσέχετε  να μην  κάνετε περισσότερα έξοδα για την διασκέδασή σας αλλά και για κάποια χόμπι σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες ωστόσο ίσως να καταφέρετε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα για κάποια σχέδιά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και καλό θα είναι να προσέξετε την φυσική σας κατάσταση σήμερα και την υγεία σας ενώ καλό θα είναι να μην δώσετε λαβές για σχόλια μέσα στην εργασία σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/04/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα