Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2019)

07:48 23/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Aναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2019):Κριός

Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια, με τις καλύτερες

προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα  για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει την ζωντάνια και  το χαμόγελο στα χείλη σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα διασκεδάσετε, θα απολαύσετε  τις στιγμές με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ, θα φλερτάρετε με αποτέλεσμα αρκετά υποψήφια θύματα να πέσουν στα δίχτυα του έρωτα σας, και θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να εκφράσετε με διάφορους τρόπους την δημιουργικότητα σας.

Ταύρος

Ημέρα γλυκών αναμνήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την  οικογένεια σας, αλλά  και θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού σας. Ενώ, όσοι από εσάς βρίσκεστε σε  διακοπές, είναι πιθανό να φέρετε στη μνήμη σας στιγμές από  τα παιδικά σας χρόνια.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους  Διδύμους. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ευκολία, θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με φίλους με τα άτομα που αποτελούν τον κοντινό  κοινωνικό σας κύκλο (αδέρφια, συγγενείς, κοντινοί φίλοι, γείτονες). Ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις οι οποίες θα συνδυάζουν δουλειά και αναψυχή.

Καρκίνος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής όχι μόνο  τα χρήματα και τα αποκτήματα σας (υλικά και μη), τα οποία έχοντας πολύ έντονο το αίσθημα της κτήσης θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε έξοδα.

Λέων

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού,  λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Και όχι τυχαία, αφού η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, σας στέλνει το μήνυμα ότι η νέα γενέθλια χρονιά σας μόλις ξεκίνησε!!! Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ήλιου στο ζώδιο σας  θα σας γεμίσει ενέργεια, θα σας κάνει πιο δραστήριους και θα σας ευνοήσει σε νέα ξεκινήματα. Άλλωστε,  η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου βροντοφωνάζει την λέξη “ αλλαγή”, έστω αν εσείς προσπαθείτε να κάνετε ότι δεν την ακούτε…. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Παρθένος

Αρκετά εσωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια πιο  εσωτερική περίοδο για εσάς τους Παρθένους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, και να οραματιστείτε το μέλλον σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συζητήσεις και συμφωνίες που πρέπει να μείνουν για λίγο καιρό μυστικές, ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε έναν έρωτα που θα πρέπει να μείνει κρυφός.

Ζυγός

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Ζυγοί.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του  Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ η συμμετοχή σας σε μια ομάδα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από μια παρέα θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας.

Σκορπιός

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή για να στείλετε το βιογραφικό σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας και θα μπείτε στην διαδικασία, αν χρειαστεί, να αλλάξετε λίγο τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους.

Τοξότης

Η χαρά της ζωής, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σας. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τα θέματα Ανώτερων Σπουδών. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι με τον / την σύντροφο σας το οποίο εκτός από ξεκούραση θα έχει δράση, γνώση και εμπειρία.

Αιγόκερως

Την ανάγκη να νιώσετε οικεία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αισθανθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του  Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες για να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία), ενώ παράλληλα θα σας φέρει και νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, με την προϋπόθεση ότι θα αντιμετωπίσετε χωρίς δεύτερη σκέψη τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα εκφραστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό και το βασικό αίτημα αυτής της περιόδου είναι να βάλετε ουσιαστικά στη ζωή σας τις λέξεις  συνεργάζομαι και σχετίζομαι. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η εποχή είναι ιδανική για έρθετε πιο κοντά όχι μόνο με τον /την σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τους εγωισμούς και απολαύστε τα δώρα της ζωής.

Ιχθείς

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, προαναγγέλλει  σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα αναλάβετε νέες ευθύνες, οι οποίες θα έρθουν ως επιβράβευση της καλής σας δουλειάς. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τον εαυτό σας, εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την χρονική περίοδο για να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες και να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, επίσης εκμεταλλευτείτε την περίοδο των διακοπών για να ασκηθείτε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα