Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/08/2022)

10:06 27/8/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/08/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/08/2022),

η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σήμερα στον 6ο σας οίκο θα ευνοήσει κάποιο νέο ξεκίνημα στην εργασία σας που ίσως να έχει περισσότερες μετακινήσεις και δρομολόγια ενώ καλό θα είναι να προσέχετε και την επικοινωνία σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη σήμερα στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα σχετικά με κάποιο χόμπι αλλά και τη δημιουργικότητά σας ωστόσο ίσως θα πρέπει να πρέπει να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σας ώστε να αποφύγετε πολλά έξοδα.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου και τον 4ο σας οίκο κάποιοι ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σας ή κάποιοι ίσως να κάνετε κάποια μετακόμιση που θα σας κουράσει δε αλλά θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη σήμερα στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και αναπτύξετε τον φιλικό σας κύκλο ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας ενώ  ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε με κάποιες  παρασκηνιακές κινήσεις.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε ευκαιρίες ώστε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας μέσα από ένα νέο ξεκίνημα ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες με φιλικά σας πρόσωπα ή κάποιες ομάδες που θα σας απογοητεύσουν ή που θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας και θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε νέες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας, να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να είστε προκλητικοί και εριστικοί ενώ σίγουρα θα έχετε ένταση και θα κουραστείτε αρκετά με επιλογές που θα πρέπει να κάνετε.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας που πρέπει να εξετάσετε ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε βοήθεια να αποκαταστήσετε θέματα οικονομικά που εκκρεμούν από το παρελθόν. Μην αφήσετε κάποιες καταστάσεις επίσης να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας ενώ ίσως να έχετε κάποιες αμφιβολίες για κάποιες επιλογές που θα κάνετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/08/2022), η Νέα Σελήνη σήμερα στην Παρθένο θα πραγματοποιηθεί στον 11ο σας οίκο και ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ένα φιλικό σας κύκλο ενώ ίσως να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποιο άγχος ή να έχετε δυσκολίες με οικονομικές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη σήμερα στην Παρθένο θα πραγματοποιηθεί στον 10ο σας οίκο και θα έχετε νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας ωστόσο ίσως να έχετε δυσκολίες με συνεργάτες που ίσως να σας ανταγωνίζονται ενώ ίσως να πάρετε απογοητεύσεις.Γενικά θα κουραστείτε αρκετά αλλά θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο θα σας ευνοήσει αρκετά αφού θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς και ίσως να έχετε μια ευκαιρία να αναδειχτείτε αλλά να προωθήσετε και να προβάλλετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ίσως και στο εξωτερικό ωστόσο θα κουραστείτε αρκετά και θα πρέπει να είστε αρκετά γρήγοροι.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο θα σας ευνοήσει σε ένα νέο ξεκίνημα σχετικά με οικονομικά θέματα ,κάποιοι ίσως να πάρετε ένα δάνειο ή να τακτοποιήσετε κληρονομικά σχετικά με το σπίτι σας και θα καταφέρετε να επιλύσετε προβλήματα που αντιμετωπίσατε ωστόσο αποφύγετε τις φοβίες και γίνετε δημιουργικοί.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο θα σας ευνοήσει αρκετά σε ένα νέο ξεκίνημα και κάποια ξαφνική πρόταση με μια συνεργασία που ίσως να έχει σχέση με μια εργασία μέσα από το σπίτι σας ενώ αποφύγετε εντάσεις ακόμη κι αν νιώσετε ζημιωμένοι από κάποια κατάσταση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/08/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα