Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/12/2022)

08:31 28/12/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/12/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια τάση απομόνωσης ωστόσο

θα πάρετε κάποια ικανοποίηση στην καριέρα σας αλλά ίσως και από κάποια βοήθεια από συνεργάτη σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε μια όμορφη ημέρα με φίλους και συναντήσεις ωστόσο κάποιοι ίσως κάνετε και ένα ταξίδι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας ωστόσο ίσως να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας ή θα έχετε κάποια έσοδα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και ίσως να καταφέρετε να  πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο αλλά θα πάρετε ικανοποίηση και από κάποια συνεργασία σας ή την επαφή σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να προσέξετε έξοδα που θα κάνετε ωστόσο θα χειριστείτε καλά επαφές μέσα στην εργασία σας αλλά ίσως να έχετε και ευνοϊκές εξελίξεις σε κάποιες οικονομικές συμφωνίες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και θα είστε πιο δοτικοί με τους άλλους ωστόσο ίσως να έχετε θετικές εξελίξεις σε   συνεργασίες και  επαγγελματικά σας  ενώ θα είστε και αρκετά δημιουργικοί.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και θα δώσετε βάση στην εργασία σας ωστόσο θα φέρετε εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις εύκολα και με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο και θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα ενώ θα έχετε επαφές με το κοντινό σας περιβάλλον ή ευχάριστες συναντήσεις με τα αδέλφια σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και ίσως να αγχωθείτε για κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για θέματα σπιτιού ωστόσο θα έχετε κάποια έσοδα ώστε να εξισορροπήσετε την κατάσταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε καλλιτεχνικές εργασίες ή συζητήσεις με το περιβάλλον σας  ενώ ίσως να έχετε και κάποιες οικονομικές προτάσεις ή επαφή ή βοήθεια από τα αδέλφια σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια μυστικά έσοδα ή υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας και να συναντήσετε φίλους ωστόσο ίσως να σας δυσκολέψουν κοινωνικές υποχρεώσεις, επαγγελματικά θέματα αλλά και έξοδα που ίσως να πρέπει να κάνετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/12/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
28122022,