Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/12/2022)

08:30 29/12/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/12/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας αλλά και οικογενειακά

θέματα και θα έχετε εξέλιξη σε συμφωνίες  αλλά και θετικά αποτελέσματα σε ότι κι αν επιδιώξετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε μια εσωτερική ένταση σήμερα ωστόσο άτομα της οικογένειάς σας θα  σας βοηθήσουν σε οικονομικά θέματα και γραφειοκρατικά που μπορεί να σας πιέζουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφές με φίλους και ίσως κάνετε μια νέα αρχή σε μια ομάδα και στην επικοινωνία με κάποιους γνωστούς σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και μπορεί θέματα επαγγελματικά να σας πιέσουν αρκετά ωστόσο θα έχετε το σθένος να διαχειριστείτε όποια δυσκολία και να νιώσετε αρκετά δυνατοί συναισθηματικά.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με κάποιες προσωπικές επιδιώξεις και σχέδια και θα έχετε μεγάλη επιτυχία σε στόχους αλλά και οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και ίσως κάνετε μια νέα αρχή ή μια νέα κίνηση με εφορίες ή κληρονομικά και θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και θα είναι μια θετική ημέρα για εσάς και την επικοινωνία σας αλλά και τις επαφές σας με το εξωτερικό και με φίλους.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και ίσως κάνετε μια νέα αρχή στην καθημερινότητα σας αλλά και ένα νέο ξεκίνημα σε μια νέα εργασία που θα ευνοήσει την καριέρα σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα κάνετε μια νέα αρχή σε ένα χόμπι αλλά και κάποιοι θα έχετε εύνοια σε νέες γνωριμίες αλλά και συνεργασίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στην εργασία σας με συνεργάτες ή την οικογένειά σας ωστόσο θα καταφέρετε να κάνετε καλή διαχείριση και θα έχετε και συναισθηματική υποστήριξη από έναν συνεργάτη σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και ίσως έχετε μια πληροφορία για μια εργασία από ένα φίλο που θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα ωστόσο ίσως πάρετε ικανοποίηση σε ένα θέμα με το σπίτι σας που θα σας καθησυχάσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/12/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα