Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/7/2019)

09:09 31/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/7/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/7/2019):Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα

για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για χαρά και διασκέδαση. Αυτό που απομένει σε εσάς να κάνετε είναι να πάρετε τηλέφωνο τους φίλους σας και να κανονίσετε μια έξοδο όπου θα περάσετε όμορφα, και φυσικά θα φλερτάρετε.

Ταύρος

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και την αλλαγή της εσωτερικής του διακόσμησης. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καλέσετε φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα λίγο πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Δίδυμοι

Το επικοινωνιακό σας χάρισμα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αναδείξετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας όπου θα εκφράσετε τις θέσεις σας με μεγάλη ευκολία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό με τους οποίους θα έχετε πολύ ωραίες συζητήσεις.

Καρκίνος

Πιο ήρεμοι και χαλαροί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό και αφορούν μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας και να ατενίσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον.

Λέων

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Φυσικά το δυνατό σας όπλο θα είναι η γοητεία σας την οποία και θα χρησιμοποιήσετε, για να πιέσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε πιο γρήγορα τις δουλειές σας.

Παρθένος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώθετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Και επειδή είστε άνθρωποι που δεν μπορείτε να μείνετε αδρανείς, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν θέλουν μεγάλα ενεργειακά φορτία και αναβάλετε τα δύσκολα για λίγες ημέρες.

Ζυγός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλά να αποδεχτείτε την πρόσκληση από ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, και να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα περάσετε όμορφα αλλά και θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Σκορπιός

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες αφορούν τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για όσους από εσάς δεν είστε ευχαριστημένοι από την τωρινή σας εργασία, να ξεκινήσετε μια πρώτη έρευνα για την αναζήτηση νέας.

Τοξότης

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με τους φίλους σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις τις οποίες συνεχώς αναβάλατε.

Αιγόκερως

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με τις οικονομικές εκκρεμότητες του /της συντρόφου σας και να τον/την βοηθήσετε να τις τακτοποιήσει, στέλνοντας του βέβαια το μήνυμα ότι πρέπει να μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Υδροχόος

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε  σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε μετά από πολύ σκέψη στον / στην σύντροφο σας άλλα και στους συνεργάτες σας, τους προβληματισμούς σας και τις ανησυχίες σας γύρω από την πορεία της σχέσης σας ή της συνεργασίας σας.

Ιχθείς

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να  προγραμματίσετε με ιδιαίτερη προσοχή τις υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς σας, ώστενα καταφέρετε να τις ολοκληρώσετε με επιτυχία χωρίς να χάνετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας. Άλλωστε, το μόνο που δεν θέλετε να αφήσετε πίσω σας φεύγοντας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι εκκρεμότητες.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα