Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2019)

08:00 4/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2019):Κριός

Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς  οι Κριοί .

Προσοχή όμως γιατί  κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να ανταποκριθείτε. Ενώ σε ότι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση, καλό θα είναι να αποφύγετε να προχωρήσετε σε μια αισθητική επέμβαση γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που έχετε φανταστεί.

Ταύρος

Νέα δεδομένα στις προσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχουν δημιουργηθεί αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους  Ταύρους. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα , είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες και απιστίες με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Ζήστε αυτές τις στιγμές όσο πιο έντονα γίνεται, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επενδύσετε σε αυτό τον έρωτα πολλά.

Δίδυμοι

Πιο όμορφη την καθημερινότητα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να κάνετε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από την πορεία υλοποίησης μια νέα επαγγελματικής συμφωνίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προσπαθήσετε να πείσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους άλλους ότι βιώνετε την τέλεια οικογενειακή και επαγγελματική ζωή.

Καρκίνος

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει να πέσετε εύκολο θύμα κολακείας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε αυτές τις ημέρες σε οποιαδήποτε συμφωνία, καλό θα ήτανε να κλείσετε τα αυτιά σας στις δελεαστικές υποσχέσεις  για το μέλλον και να φιλτράρετε με προσοχή τις πληροφορίες που θα σας δοθούν.

Λέων

Βασική σας επιθυμία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για μια μελλοντική οικονομική συνεργασία. Για να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης, πριν προχωρήσετε στην οριστική συμφωνία, καλό θα ήταν να ζητήσετε και την γνώμη ενός ειδικού.

Παρθένος

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους είναι βαρετή. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να φέρει μπροστά σας έναν έρωτα ο οποίος στα μάτια σας θα μοιάζει παραμυθένιος. Αφήστε τον εαυτό σας να ζήσει αυτές τις στιγμές, με την προϋπόθεση ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε και τις ευθύνες σας.

Ζυγός

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί και αυτό γιατί η ανάγκη σας να κανακέψετε τον εαυτό σας είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σπατάλες. Επίσης, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας να ζήσει ένα πλατωνικό έρωτα ο οποίος θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα δώσει χρώμα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Προσοχή όμως, γιατί η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας φέρει πολύ κοντά σε άτομα τα οποία θα σας γοητεύσουν. Αυτή τη φορά καλό θα είναι να ακούσετε την φωνή της λογικής και όχι την διαίσθηση σας η οποία θα παραπλανηθεί από τα λαμπερά χαμόγελα.

Τοξότης

Στον κόσμο τον κόσμο της φαντασίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ταξιδέψετε σήμερα εσείς  οι Τοξότες και αυτό γιατί οι περισσότεροι από εσάς ονειρεύεστε το μέλλον σας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, θα θολώσει την κρίση  σας με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μέσα σας μια παραπλανητική εικόνα τόσο για την οικογένεια σας όσο και για το κοινωνικό σας προφίλ.

Αιγόκερως

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης, και αυτό όχι γιατί είστε αφελής, αλλά γιατί η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί να σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

Υδροχόος

Αυτό που πραγματικά θέλετε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να δείξετε σε όλους ότι μπορείτε να πετύχετε . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια οικονομική συνεργασία η οποία φαίνεται πολύ καλή για να είναι άμεσα υλοποιήσιμη. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από το ενθουσιασμό σας και δώσετε αμέσως τα χέρια.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα , ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να πιστεύετε ότι ζείτε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα