Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2019)

08:00 6/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2019):Κριός

Αισιόδοξοι για το μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Κριοί. Η 

όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει αποδέκτη μεγάλων υποσχέσεων τόσο από συναδέλφους όσο και από προϊσταμένους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε επιφυλακτικοί. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σας να ανανεώσετε την εμφάνιση σας. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αλλάξετε τα μαλλιά σας ή για να προχωρήσετε σε μια πετυχημένη αισθητική παρέμβαση. Επίσης, η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει την πολυπόθητη επιβράβευση και την ανάλογη ανταμοιβή για την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά που τόσο καιρό καταβάλετε στο χώρο της εργασίας σας.

Ταύρος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις γύρω από την πορεία υλοποίησης ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει μια πολύ σημαντική γνωριμία η οποία θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με προσοχή τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να πετύχετε τα φιλόδοξα σχέδια που έχετε για το μέλλον.

Δίδυμοι

Πετυχημένες συνεργασίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε να κάνετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, το πιθανότερο είναι  να σας ωθήσει να υποσχεθείτε στους αγαπημένους σας πράγματα που δεν θα μπορέσετε να κάνετε πράξη. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν νέα πνοή στα οικονομικά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μπλεχτείτε στα δίχτυα του απόλυτου έρωτα. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερων, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους όχι μόνο για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), αλλά παράλληλα, να είστε συνεπείς σε αυτές.

Καρκίνος

Πολλές ευθύνες , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία, θα σας ωθήσει να δώσετε υποσχέσεις στους προϊσταμένους σας που θα δυσκολευτείτε να τηρήσετε. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον / στην ερωτικό/ή σας σύντροφο. Επίσης, η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία η οποία θα ανοίξει την πόρτα για να μπείτε στο κλαμπ των ισχυρών.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει στην προσπάθεια σας να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία να υποσχεθείτε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να κάνετε. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας και θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας επιβραβεύσει για την καλή σας δουλειά και για την αξιοπιστία σας με νέες ευθύνες.

Παρθένος

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής από το ζώδιο σας με τον Δία είναι πιθανό να σας  ωθήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις γύρω από μια οικογενειακή σας υπόθεση. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα. Η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

Ζυγός

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις, οι οποίες είναι πιθανό να γίνουν θέμα σχολιασμού. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επηρεάσετε τις αποφάσεις των δικών σας ανθρώπων. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να οραματιστείτε το μέλλον της οικογένειας σας το οποίο θα βάλετε σε στέρεες βάσεις.

Σκορπιός

Τον κοινωνικό σας κύκλο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές με σκοπό να εντυπωσιάσετε τα άτομα του κοινωνικού σας κύκλου. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σαγηνεύσετε σε μια συγκέντρωση τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείξετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο ότι μπορούν να βασίζονται πάνω σας.

Τοξότης

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες .  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  κυβερνήτη σας  Δίας,  με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου , είναι πιθανό να σας ωθήσει σε συμπεριφορές που μπορεί να χαλάσουν την δημόσια εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα σας και να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας. Επίσης, η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε να δείξετε στην δουλειά σας ότι εκτός από χαρούμενα παιδιά είστε και αξιόπιστοι επαγγελματίες.

Αιγόκερως

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου είναι πιθανό να σας δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον, ενώ όσοι από εσάς ταξιδέψετε αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να απογοητευτείτε καθώς περιμένετε πάρα πολλά από αυτό το ταξίδι. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να γνωρίσετε τον απόλυτο έρωτα σε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό ή στο πρόσωπο ενός ατόμου από άλλη χώρα ή κουλτούρα. Επίσης, η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη σας  Κρόνο ο οποίος συνεχίζει για λίγες ημέρες ακόμη την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να δείτε με σιγουριά το μέλλον σας.

Υδροχόος

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον των οικονομικών σας μετά από μια συζήτηση που θα έχετε με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να ασκήσετε τον απόλυτο έλεγχο στην σχέση σας με τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο είτε μέσω του σεξ, είτε μέσω των χρημάτων. Επίσης, Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, έστω και αν χρειασθεί να κινηθείτε παρασκηνιακά.

Ιχθείς

Ιδιαίτερη προσοχή  στην εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να δώσετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη , είναι πιθανό να δώσετε υποσχέσεις οι οποίες θα κάνουν κακό στην καριέρα σας, μιας και δεν θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο  σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να γοητεύσετε ένα ισχυρό πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον με σκοπό να προχωρήσετε σε μια μελλοντική συνεργασία. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός ισχυρού προσώπου με την σοβαρότητα και την ωριμότητα σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα