Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/11/2020)

10:40 7/11/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/11/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/11/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/11/2020), σήμερα το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται στον

Καρκίνο σε κενό πορείας μέχρι και τις 09/30 κι ίσως θέματα οικογένειας να σας έχουν προβληματίσει.. Ωστόσο η Σελήνη περνώντας στον Λέοντα  θα σας ευνοήσει. Θα νιώσετε πιο ζωντανοί, θα θέλετε να διασκεδάσετε ωστόσο αν βγείτε προσέχετε αργά το βράδυ μην σπαταλήσετε πολλά χρήματα για την καλοπέρασή σας..

Ταύρος

Θα σας απασχολήσει το οικογενειακό σας περιβάλλον στις πρώτες πρωινές ώρες.. Αργότερα θα θελήσετε να μείνετε σπίτι σας και να ευχαριστηθείτε την ημέρα και να ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας.. Προσέχετε προς το βράδυ κάποιες ανατροπές αλλά και κάποιους φίλους που θα έρθουν απρόσκλητοι και θα σας χαλάσουν την ηρεμία σας..

Δίδυμοι

Σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε κενό πορείας μπορεί να σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας αλλά δεν θα κάνετε κινήσεις… Η Σελήνη στο Λέοντα θα ευνοήσει την επικοινωνία σας με τον περίγυρό σας και μπορεί να δώσετε  αλλά να λάβετε περισσότερη ζεστασιά και αγάπη..

Καρκίνος

Νωρίς το πρωί μπορεί να μην νιώθετε και τόσο καλά από την προηγούμενη ημέρα και ίσως σας έχουν ενοχλήσει θέματα με το ταίρι σας.. Μετά τις 09/30 η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και ίσως αναζωογονηθείτε συναισθηματικά και θελήσετε να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας αλλά μπορεί να κάνετε και διατροφικές ατασταλίες.. Το βράδυ προσέχετε όμως κάποιες διατροφικές διαταραχές..

Λέων

Παρόλο που το πρωί θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας μετά τις 09/30 με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα ενεργοποιηθείτε και θα θελήσετε να χαρείτε και να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας παρόλο που σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα.. Προσέχετε το βράδυ κάποιες ανατροπές…

Παρθένος

Σήμερα με τη Σελήνη στο Λέοντα και στον 12ο σας οίκο  μπορεί να έχετε τη διάθεση να μείνετε μόνοι σας και να δημιουργήσετε και ίσως νιώθετε πολύ καλά ψυχολογικά αφού θα έχετε αισιοδοξία και για επαγγελματικά αλλά και για οικογενειακά θέματα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες με τη σελήνη στον Καρκίνο σε κενό πορείας  μπορεί να σας δυσκολέψουν συναισθηματικά κάποια οικογενειακά θέματα…Ωστόσο μετά τις 09/30 θα μπορέσετε να ενεργοποιηθείτε και να θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους.. Ωστόσο παρόλο που μπορεί να έχετε κανονίσει μια έξοδο μπορεί να την αναβάλλετε..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/11/2020), με τη Σελήνη στον Καρκίνο τις πρώτες πρωινές ώρες σε κενό πορείας μπορεί να σας απασχολήσουν κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες αλλά μην κάνετε καμία κίνηση.. Με τη Σελήνη στο Λέοντα θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα και μπορεί αργότερα μέσα στην ημέρα να σπάσετε τη συνεργασία σας με ένα συνεργάτη.. Μην κάνετε καμιά σπασμωδική κίνηση και αφήστε τους εγωισμούς..

Τοξότης

Οι Τοξότες σήμερα μπορεί τις πρώτες πρωινές ώρες με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο να σας απασχολήσουν κάποιες οικογενειακές οφειλές ωστόσο μετά τις 09/30 μη τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα και να σας ευνοεί θα ενεργοποιηθείτε και θα κάνετε κινήσεις ώστε να αποκαταστήσετε τα οικονομικά σας..

Αιγόκερως

Τις πρώτες πρωινές ώρες με τη Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα συνεργασιών και κάποιες ακυρώσεις ωστόσο με τη Σελήνη στο Λέοντα θα θελήσετε να φροντίσετε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα..

Υδροχόος

Η Σελήνη μετά τις 09/30 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα οπότε θα σας απασχολήσουν θέματα με συνεργασίες στον επαγγελματικό σας τομέα…Θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσετε ισορροπίες και προσέχετε το βράδυ τα ξαφνικά ξεσπάσματα και τις ανατροπές…

Ιχθύς

Οι Ιχθύες με τη Σελήνη σε κενό πορείας τις πρώτες πρωινές ώρες θα νιώσετε ήρεμα έτοιμοι να ξεκουραστείτε και να χαρείτε το σπίτι σας όμως μετά τις 09/30 θέματα καθημερινότητας μπορεί να σας ενεργοποιήσουν να τα τακτοποιήσετε.. Προσέχετε αν βγείτε το βράδυ θέματα επικοινωνίας αλλά και ανατροπές με το μεταφορικό σας όχημα..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/11/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
7112020,