Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/8/2019)

09:08 7/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/8/2019):Κριός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος

της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι για τις επιλογές σας. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη,  θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας για το μέλλον να γίνει πραγματικότητα, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για θέματα Σπουδών.

Ταύρος

Πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα παίξουν σήμερα οι δικοί σας άνθρωποι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ζητήσετε την συμβουλή του /της συντρόφου σας . Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια σας ή στα θέματα ενός ακινήτου. Το θετικό τελικό αποτέλεσμα, θα σας γεμίσει χαρά και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

Δίδυμοι

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον  ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, και να προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφο σας.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το κέφι και την αισιοδοξία σας  . Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία δίνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Η αναγνώριση της αξίας σας από τους συναδέλφους και του προϊσταμένους σας θα σας γεμίσει χαρά. Παράλληλα όμως θα σας ανοίξει το δρόμο για να νέες επιτυχίες.

Λέων

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει την ηρεμία στο σπίτι σας. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο σας, με τον  ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την λάμψη και τη γοητεία σας, ενώ με το μαγικό του ραβδάκι θα σας δώσει εύνοια τόσο στα επαγγελματικά σας όπου θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε, όσο και στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Παρθένος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα έχετε πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες και παράλληλα έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ εάν χρειασθεί θα κινηθείτε και παρασκηνιακά.

Ζυγός

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Λέοντα με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γνωρίζοντας σημαντικά και ισχυρά πρόσωπα, στους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και τις ικανότητες σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα θετική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα οικονομικά σας, παράλληλα όμως θα δώσει και νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας μην αφήσετε αυτές τις ημέρες να πάνε χαμένες.

Τοξότης

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, ο οποίος σε λίγες ημέρες  θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε μια υπόθεση Νομικής ή γραφειοκρατικής φύσεως που σας απασχολεί καιρό.

Αιγόκερως

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα έχει για εσάς μια  πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική. Θα σας βοηθήσει όμως να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

Υδροχόος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρα σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερη ευκολία στους συναδέλφους σας. Επίσης, η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Λέοντα, με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ μέσα από το φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να προκύψει μια τυχερή συνεργασία.

Ιχθείς

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι  Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες και την καλή σας δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την ηθική επιβράβευση, σύντομα θα δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα