Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/5/2020)

09:30 8/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (8/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/5/2020), στις δύσκολες στιγμές, οι φίλοι ή οι καλοί συνεργάτες

φαίνονται. Τώρα λοιπόν, μπορεί είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε σε ένα περιβάλλον που δραστηριοποιήστε, να αισθανθείτε ότι βάλλεται η θέση σας. Όμως θα δεχτείτε την υποστήριξη ενός ανθρώπου, που με την πρωτοβουλία του θα σταθεροποιήσει τη θέση σας. Ημέρα που κρύβει για σας πολλές ευχάριστες εκπλήξεις η σημερινή.

Ταύρος

Από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους, προκειμένου να πάρετε εκείνα που πιστεύετε πως σας αναλογούν, θα εξαρτηθεί το αν θα βρείτε συνεννόηση ή όχι. Αυτό γιατί σήμερα θα είστε πιο επιτακτικοί και πιο απόλυτοι στις απόψεις σας απέναντί τους, κάτι που αν το ακολουθήσετε, δε θα σας προσφέρει τις δυνατότητες που θα είχατε, εάν η συμπεριφορά σας, ήταν πιο διπλωματική.

Δίδυμοι

Με εσωτερική ένταση η οποία συχνά θα σας κάνει να αισθάνεστε εκνευρισμό στη σημερινή ημέρα, ίσως παράλληλα να αφήσετε στην άκρη από αφηρημάδα κάποιες λεπτομέρειες σε όσα επιβάλλεται να κάνετε, τόσο σε επίπεδο εργασιακό, όσο και σε προσωπικό οικογενειακό. Να είστε πιο προσεκτικοί στο πως κινήστε ή μιλάτε, τουλάχιστον σε επίπεδο καριέρας. Μπορεί να γίνουν θέματα.

Καρκίνος

Προσέξτε σήμερα στις επαφές σας με τους άλλους, είτε είναι οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας, είτε κάποιοι στενοί συνεργάτες σας, να μην κάνετε επικοινωνιακά λάθη. Που σημαίνει ότι για ότι σας πουν, είτε θα το υπερτιμήσετε δίνοντάς του παραπάνω σημασία από όση πραγματικά έχει, είτε θα το υποτιμήσετε, που θα σας κάνει να φαίνεστε υπερόπτες, όπου θα είναι λανθασμένη εντύπωση.

Λέων

Ένας καλός φίλος ή γνωστός, θα μπει στη διαδικασία από μόνος του για να σας βρει μία λύση σε ένα θέμα που σας κάνει να το βλέπετε ως αδιέξοδο. Από την άλλη όμως μεριά δεν αποκαλυφθεί στο εργασιακό σας περιβάλλον να αντιμετωπίζατε ανταγωνιστικές διαθέσεις από άλλους συναδέλφους ή συνεργάτες σας. Όσο και αν σας προκαλέσουν, κρατήστε τον εκνευρισμό σας και μην απαντάτε.

Παρθένος

Μπορείτε εργασιακά να ζορίζεστε, ή να παίρνετε πάνω σας καθήκοντα άλλων, να ξέρετε όμως πως την περίοδο αυτή που κρίνονται όλοι, εσείς αποκτάτε την καλύτερη έξωθεν μαρτυρία και την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας. Ναι σας περιμένει κούραση όμως τα αποτελέσματα που θα πάρετε, θα σας αναπτερώσουν τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Ξεκουραστείτε όταν μπορείτε.

Ζυγός

Μια είδηση, ένα νέο σχετικά με μια εξέλιξη που περιμένατε θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως σήμερα και θα σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε να πολεμάτε τους στόχους σας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Εξωστρέφεια χρειάζονται αυτές οι μέρες και αν υπάρχουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, να ξέρετε ότι όλα θα λυθούν προς το καλύτερο δυνατό.

Σκορπιός

Οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών υποχωρούν και έτσι θα βελτιωθεί η διάθεσή σας. Προσπαθήστε ότι και αν σας απασχολεί, να μην τα βάζετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους αλλά και με εκείνους που συνεργάζεστε. Οι καιροί είναι δύσκολοι και καλό θα ήταν να μη δημιουργείτε με τη συμπεριφορά σας εστίες έντασης. Δε θα βγείτε κερδισμένοι εάν τραβάτε το σχοινί στα άκρα.

Τοξότης

Κάντε τις σωστές επαφές και αναζητήστε τους ανθρώπους εκείνους που έχουν το τρόπο και τη δύναμη στο να προωθήσουν κάποια θέματα που θεωρείτε βασικά για τη ροή της καθημερινότητάς σας. Βρείτε ανθρώπους που να τους εμπιστευτείτε και να γίνουν σύμμαχοί σας. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι συνεργασίες. Το παρελθόν μπορεί να σας επισκεφτεί και μια παλιά καλή ιδέα.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ποιος σας πιάνει. Επικοινωνιακά, θα βρίσκεστε στα καλύτερά σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες πολύ σημαντικές επαφές, που θα σας φέρουν θετικά μηνύματα που θα αφορούν τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σας επίπεδα. Το σίγουρο είναι, ότι τώρα θα σας αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι δυνατότητές σας.

Υδροχόος

Πιο δημιουργικοί από ποτέ και με διάθεση να φτιάξετε την ψυχολογία σας αλλά κι εκείνων των σημαντικών για τη ζωή σας ανθρώπων, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, παίρνετε το παιχνίδι πάνω σας. Ακόμα κι αν οι περιορισμοί με την απομόνωση, δε σας δίνουν και πολλά περιθώρια, εσείς με πνεύμα δημιουργικό και πρακτικό, αλλάζετε προς το καλύτερο το χώρος σας.

Ιχθείς

Εάν δεν είστε εσείς καλά μέσα σας, τότε δεν μπορούν να είναι και όλοι όσοι ζουν και συνυπάρχουν ή εργάζονται μαζί σας. Ευτυχώς λοιπόν, που από σήμερα και για τις επόμενες πέντε περίπου ημέρες, αφήνετε πίσω ότι σας απασχολεί και ασχολείστε μονάχα, με ότι μπορεί να κάνει πιο μπορετή και πιο όμορφη την καθημερινότητά σας. Η σκέψη  θα πάει σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα