Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/10/14)

09:03 17/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, θα λαχταράτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα . Μπορεί να διψάτε για νέες εικόνες και ήχους, για νέα πρόσωπα και νέες θέσεις, αλλά ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε πολλά ταχυδακτυλουργικά για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας με τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές υποχρεώσεις που έχετε. Δεν είναι πάντα εύκολα τα πράγματα. Εμπιστευθείτε τη φαντασία σας για να βρείτε έναν τρόπο για την επίλυση αυτής της σύγκρουσης.

Ταύρος

Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα υπάρξει πιθανό με κάποιον νέο γείτονα,

ή κάποιο άλλο άτομο της περιοχής σας, που θα νοιώσετε έλξη και θα μπορούσε να αποδειχθεί η σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας πολύ συναρπαστική. Μπορεί πιθανόν να σας προσκαλέσει σε κάποια βραδινή έξοδο για παράδειγμα σε μια συνομιλία και να απολαύσετε τη μουσική και την μεταξύ σας σχέση. Το πιθανότερο θα είναι να βρείτε έναν εξαιρετικό σύντροφο διαφορετικά θα κάνετε ένα νέο φίλο.

Δίδυμοι

Οι διαισθητικές ικανότητές σας θα λειτουργούν σήμερα σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Μπορεί μάλιστα να λάβετε κάποια θετικά ψυχικά μηνύματα για το μέλλον σας, και αυτό εκτός από συναρπαστικό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ βοηθητικό μελλοντικά. Αυτές οι ιδέες θα μπορούσε να είναι μια πηγή έμπνευσης που να σας ωθήσει να επιτύχετε σπουδαία πράγματα σε κάποια φάση της ζωής σας. Γεγονός είναι πως θα μπορούσε αποδειχθεί μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία! Κάντε το και θα βγείτε κερδισμένοι.

Καρκίνος

Ένας φίλος θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με ένα συναρπαστικό νέο πρόσωπο για το οποίο θα νοιώστε μια πολύ ισχυρή φυσική έλξη. Η συνάντηση αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί συναρπαστική, αλλά καλύτερα να μείνετε ήρεμοι και να παραμείνετε αντικειμενικοί. Αν τα συναισθήματά σας είναι πολύ προφανή, αυτός ή αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει το ενδιαφέρον του/της προς εσάς πριν σχεδόν να αναπτυχθεί κάποια σχέση μεταξύ σας. Απλά να είστε ο εαυτός σας, να απολαύσετε την παρέα, και να διασκεδάσετε. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για την ώρα.

Λέων

Θα έχετε σήμερα κάποιες συναρπαστικές εξελίξεις στο πεδίο της σταδιοδρομίας σας που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε ένα υψηλό σημείο. Ίσως μόλις έχετε φτάσει σε ένα τελικό στάδιο έναν μακροπρόθεσμο στόχο και να καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι τελικά για εσάς οι στόχοι που βάζετε είναι πλέον εφικτοί, αφού πριν τους αναλύετε και μπορείτε να κατανοήσετε την πορεία τους. Θα πάρετε μάλιστα συγχαρητήρια, από ανθρώπους που δεν το περιμένατε. Θα αυξηθούν επίσης τα έσοδά σας και κάποια άλλα κέρδη έρχονται!

Παρθένος

Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξετε να συμμετέχετε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα κάποιου φιλοσοφικού ή πνευματικού είδους. Η συμμετοχή σας αυτή θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει ζωντάνια και ευχαρίστηση. Το μυαλό σας μάλλον θα γυρίζει σαν σβούρα όταν θα φεύγετε, οπότε και να προτιμήσετε να επιστρέψετε σπίτι σας αν μπορείτε με τα πόδια στο σπίτι ώστε να καθαρίσει το κεφάλι σας. Γράψτε τις σκέψεις σας γιατί θα θέλετε τελικά να τις θυμόσαστε.

Ζυγός

Μια πολύ ευχάριστη οικονομική εξέλιξη σας περιμένει τελείως απρόσμενα. Ίσως κάποιες επενδύσεις που κάνατε ξαφνικά ανέβηκε η αξία τους στα ύψη ή κάποια δικαστική απόφαση να σας δικαιώνει με το παραπάνω και να πολλαπλασιάζει την αποζημίωσή σας, πάντως από κάπου θα εισπράξετε ένα σημαντικό ποσό. Μάλιστα, η καλύτερη σκέψη που θα μπορούσατε να κάνετε είναι, τα χρήματα αυτά να τα επενδύσετε, διότι θα συνεχίσουν να αποδίδουν.

Σκορπιός

Αν προβληματίζεστε με τον εαυτό σας επειδή είστε κουρασμένοι και οξύθυμοι, να ξέρετε αυτή τη στιγμή αυτό είναι φυσιολογικό. Πριν μερικές εβδομάδες είχατε μια τάση φιλομάθειας με στόχο την εξέλιξή σας, αν θα θέλατε να συνεχίσετε αυτόν τον δρόμο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι οι φιλοδοξίες σας πιθανόν και να σας οδηγήσουν σε σοβαρή σωματική εξάντληση και θα απογοητευθείτε ακόμη πιο πολύ εάν αρρωστήσετε. Έτσι προσπαθήστε να φροντίσετε τις βασικές σας ανάγκες.

Τοξότης

Σήμερα έχετε πολύ υψηλή φυσική ενέργεια και πιθανόν να μην αισθάνεστε ευχάριστα μέσα σε εσωτερικούς χώρους. Φροντίστε λοιπόν τις ανάγκες που έχει το σώμα σας, θα μπορούσατε να πάτε για μια καλή προπόνηση. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να πάτε μια κοντινή εκδρομή έξω από την πόλη ή σε κάποιο περιαστικό δάσος και να περπατήσετε στον καθαρό αέρα. Θα αισθανθείτε πολύ ενεργητικοί και θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο ήρεμα το Σαββατοκύριακό σας.

Αιγόκερως

Έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να απαλλάξετε τον εαυτό σας από σχέσεις που σας δημιουργούν προβλήματα . Αυτό δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να το κάνετε. Στην επαγγελματική και στην ιδιωτική σας ζωή, είστε πολύ διστακτικοί και φοβόσαστε τις δυσάρεστες καταστάσεις ή υποχρεώσεις. Φοβόσαστε μήπως και πληγώσετε τους ανθρώπους αυτό όμως σας καθιστά πιεσμένους και στο τέλος, πληγώνετε μόνο τον εαυτό σας. Δώστε περισσότερο βάρος στις δικές σας ανάγκες και ακολουθήστε τη δική σας διαδρομή.

Υδροχόος

Κάποιες μικροδουλειές που πρέπει να γίνουν για το σπίτι σας είναι σήμερα η προτεραιότητα σας. Κάποιο άτομο πιθανόν γυναίκα, ίσως η μητέρα σας ή κάποια άλλη συγγενής θα έρθει σήμερα να σας επισκεφθεί και να σας απασχολήσει με κάποιο πρόβλημά της. Μην το παρακάνετε στις υποσχέσεις βοήθειας περιοριστείτε μέχρι εκεί που φτάνουν οι αντοχές σας. Σας περιμένει αρκετή δουλειά στο άμεσο μέλλον και θα πρέπει να είστε ξεκούραστοι.

Ιχθείς

Σήμερα, μπορεί να πάρετε κάποια σημαντικά τηλεφωνήματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και τον δρόμο που ακολουθείτε. Ο τρόπος που θα εκφράζονται τα άτομα αυτά δεν θα είναι ευθύς αλλά εσείς θα κατανοήσετε τα μηνύματα που θέλουν να σας περάσουν, επειδή οι επικοινωνιακές ικανότητές σας είναι πολύ έντονες για σήμερα. Θα αντιλαμβάνεστε μέσα από τις λέξεις τα συναισθήματα και θα κατανοείτε τι ακριβώς επιδιώκουν οι συνομιλητές σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα