Τι να φορέσεις την άνοιξη εάν δεν αγαπάς πολύ το φλοράλ – Ιδέες για ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

18:00 13/3/2022 - Πηγή: iPop

Καθώς ο καιρός θα αρχίσει να ζεσταίνει, θα φουντώσει και η επιθυμία μας να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με ανοιξιάτικα κομμάτια. Ωστόσο, εάν τα φλοράλ, το απόλυτο ανοιξιάτικο πάτερν, δεν σου αρέσουν είτε θες να κάνεις αλλαγές φέτος, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ντυθείς για την ανοιξιάτικη σεζόν χωρίς να βασίζεσαι σε floral print. Μερικές από τις μεγαλύτερες

τάσεις της χρονιάς – όπως τα έντονα χρώματα, τα πλεκτά, τα μονόχρωμα- είναι τέλειας για την ανοιξιάτικη σεζόν. Αν θες να ξεφύγεις από την τυπική ανοιξιάτικη μόδα, δοκίμασε να φορέσεις τάσεις της άνοιξης του 2022.

Δεν έχεις χρήματα για ψώνια; 6 κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και θα φορεθούν πολύ το 2022!

Οι τάσεις της άνοιξης 2022 που δεν σε αναγκάζουν να βάλεις floral

Τα χρώματα της μόδας

Από την αρχή του έτους, οι προβλέψεις των τάσεων και οι TikTokers επικαλούνται όλο το φωτεινό χρώμα που βλέπουμε το 2022. Αν και το να φοράμε χρώμα μπορεί να είναι ξένο για μερικούς από εμάς, οι υπέροχες πράσινες, μπλε και μοβ αποχρώσεις που είναι που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή φοριούνται εύκολα και θα σε φέρουν αμέσως στο εποχικό πνεύμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Yusufs (@theyusufs)

Ένα εναλλακτικό print

Ποιος λέει ότι το μόνο μοτίβο που φωνάζει άνοιξη είναι το φλοράλ; Τα φετινά ανοιξιάτικα μοτίβα περιέχουν διασκεδαστικά, υπέροχα, μη λουλουδάτα μοτίβα—συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από paisley έως γεωμετρικά έως αφηρημένα. Μπορείς ακόμα να φορέσεις ένα μοναδικό statement κομμάτι χωρίς floral print.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maddie Galassi (@madelinegalassi)

Ελαφριά πλεκτά

Η άνοιξη είναι μια μεταβατική εποχή, οπότε αναμφίβολα θα υπάρξουν κάποιες μέρες που θα είναι ακόμα αρκετά ψυχρές. Αν θες να μεταφέρεις τη συλλογή των πουλόβερ σου από το χειμώνα στην άνοιξη, αντάλλαξε τα χοντρά σου πλεκτά με πιο ανάλαφρα κομμάτια σε πιο ανοιχτούς τόνους. Επιπλέον, δεν υπάρχει κάτι τόσο κομψό όσο ένα πλεκτό παντελόνι αυτή τη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLIVIA ROSE (@oliviadipede)

Λευκή μονοχρωμία

Μια βόλτα στο pinterest θα σε πείσει ότι το λευκό και το κρεμ είναι ό,τι πιο hot αυτήν την στιγμή. Ένα ολόλευκο σύνολο θα σου δώσει ανοιξιάτικα vibes ενώ μια μονόχρωμη εμφάνιση είναι πάντα chic και μια ολόλευκη είναι ιδανική για την άνοιξη.

View this post on Instagram

A post shared by Tayla Santos | STYLE BLOGGER (@taylasnts)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι να φορέσεις την άνοιξη εάν δεν αγαπάς πολύ το φλοράλ – Ιδέες για ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα