Τι να του πεις όταν δεν υπάρχει χημεία στο πρώτο ραντεβού

13:22 15/10/2019 - Πηγή: iPop

Δεν είναι όλα τα πρώτα ραντεβού ιδανικά. Πολλά καταλήγουν να είναι μια απόλυτη καταστροφή ενώ άλλα είναι απλά μέτρια. Όλα αυτά τα πρώτα ραντεβού το σίγουρο είναι ότι δεν οδηγούν σ’ ένα δεύτερο. Αλλά πώς να το πεις; Πώς να το δείξεις στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου; Σου δίνουμε ιδέες για το τι να του πεις όταν δεν υπάρχει χημεία στο πρώτο ραντεβού.

Βγαίνεις ραντεβού μ’ έναν άνδρα που σου γνώρισε η συνάδελφος απ’ τη δουλειά, όμορφος, επιτυχημένος, σκέφτεσαι πως τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.

Κανονίζετε το πρώτο ραντεβού σας και σε πάει σ’ ένα ειδυλλιακό μέρος, και συνεχίζεις

να σκέφτεσαι ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος! Κι όμως, απλά δεν υπάρχει χημεία στο πρώτο ραντεβού, σε τέτοιο βαθμό που δεν θες καν να δώσεις την ευκαιρία να βγείτε και δεύτερο. Τι μπορείς να του πεις; Δες τις ιδέες που σου δίνουμε, προσάρμοσέ τες σε σένα και μην φοβάσαι τίποτα!

Δες εδώ αυτά που κάνεις στο πρώτο ραντεβού και δεν ακολουθεί δεύτερο.

Τι να του πεις όταν δεν υπάρχει χημεία στο πρώτο ραντεβού«Καλή τύχη στην παρουσίαση που έχεις την επόμενη εβδομάδα». Πέρασες όλο το βράδυ μ’ έναν άνθρωπο και σίγουρα σου μίλησε για τα σχέδια των επόμενων ημερών του. Λέγοντάς του πως του εύχεσαι καλή τύχη σε κάτι σημαντικό που περιμένει να κάνει, είναι σαν του λες έμμεσα ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδείς ή να ξαναμιλήσετε μέχρι τότε. Κι αν σε ρωτήσει γιατί του το λες από τώρα, απλά απάντησέ του ειλικρινά για το πώς ένιωσες με το ραντεβού σας.«Ευχαριστώ για το ποτό/ φαγητό/ καφέ/ παρέα». Τον ευχαριστείς που περάσατε ένα όμορφο βράδυ/ απόγευμα μαζί, αλλά δεν του λες «να το ξανακανονίσουμε» δείχνοντας ότι ναι μεν πέρασες όμορφα, αλλά δεν σου έβγαλε αυτό το κάτι ώστε να βγείτε δεύτερο ραντεβού.

«Δώσε ένα φιλί στο κουτάβι σου!». Επειδή προφανώς δεν θα το συναντήσεις ώστε να του δώσεις μόνη σου ένα φιλί, του λες να του το μεταφέρει και μαζί μ’ αυτό του μεταφέρεις κι εσύ το μήνυμά σου!Φιλί και αγκαλιά. Κάθε άνθρωπος μπορεί να καταλάβει εάν μια αγκαλιά κι ένα φιλί είναι φιλικά ή ερωτικά. Πάρτον μια φιλική αγκαλιά, φίλησέ τον σταυρωτά και θα πιάσει το νόημα!«Να κανονίσουμε και με την….», εννοώντας τη συνάδελφο που σας γνώρισε. Έτσι, αντιλαμβάνεται ότι απόλαυσες την παρέα του, αλλά δεν σου έβγαλε κάτι ερωτικό ώστε να θέλεις να τον ξαναδείς μόνη σου.

Και γενικά μην σε πιάνει πανικός! Ένα πρώτο ραντεβού δεν είναι ποτέ δεσμευτικό! Μπορεί από ένα πρώτο ραντεβού να καταλήξεις να βρεις έναν πολύ καλό φίλο ή απλά να συναναστραφείς για μερικές ώρες μ’ έναν ενδιαφέρον άνθρωπο, τον οποίο δεν θα ξαναδείς ποτέ. Επίσης, μην ξεχνάς ποτέ ότι εάν ένιωσες ότι δεν υπήρχε χημεία, λογικά το ένιωσε και ο ίδιος και δεν περιμένει να γίνει κάτι μεταξύ σας. Μπορεί απλά να τον ανακουφίσεις όταν θα του δείξεις ότι δεν τον βλέπεις ερωτικά!

Δες εδώ και τι να του στείλεις όταν θέλεις να υπάρξει δεύτερο ραντεβού:

Τα μηνύματα που πρέπει να του στείλεις μετά το πρώτο ραντεβού αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο

Photo: Clem Onojeghuo/ Unsplash

Το άρθρο Τι να του πεις όταν δεν υπάρχει χημεία στο πρώτο ραντεβού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα