Το «Emily in Paris» επιστρέφει και η Lily Collins με αφέλειες είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα – Οι πρώτες φωτογραφίες της 3η σεζόν κυκλοφόρησαν και είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα!

14:08 23/9/2022 - Πηγή: iPop

Είμαστε μία ανάσα μακριά από την πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Emily in Paris» και οι δημιουργοί του μας έκαναν το χατίρι και δημοσίευσαν ορισμένες φωτογραφίες από τα backstage της αγαπημένης μας σειράς. Τώρα ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Το Netflix κυκλοφόρησε πολλές First Look φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν της σειράς την Πέμπτη 22/9, συμπεριλαμβανομένων αρκετών με την πρωταγωνίστρια Lily Collins, η οποία φαίνεται να ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωή της μετά το φινάλε της 2ης

σεζόν, που άφησε τους θαυμαστές να αναρωτιούνται αν η Emily θα μπορούσε τελικά να φύγει από το Παρίσι.

Κάνουμε ένα tour στις γωνιές του Παρισιού όπου έχει γυριστεί το Emily in Paris!

«Emily in Paris» – Φωτογραφίες 3ης σεζόν: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Η 3η σεζόν βρίσκει την Emily ακόμα στην «Πόλη του Φωτός», σύμφωνα με μια ανακοίνωση από τον streamer, αλλά βρίσκεται «σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε κάθε πτυχή της ζωής της».

«Αντιμετωπίζοντας δύο πολύ διαφορετικά μονοπάτια, η Emily θα πρέπει να αποφασίσει πού ακριβώς βρίσκονται οι βάσεις της — στη δουλειά και στη ρομαντική της ζωή», γράφει η περίληψη της 3ης σεζόν, αναφερόμενη ξεκάθαρα σε ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Emily, του Gabriel (Lucas Bravo) και του Alfie (Lucien Laviscount) που όλοι ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Ούτε εγώ ξέρω ποιον από τους 2 θα διάλεγα να σου πω την αλήθεια…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την 3η σεζόν αφήνουν να υπονοηθεί ότι οι αποφάσεις που θα πάρει η Emily στα νέα επεισόδια θα καθορίσουν το «μέλλον της στη Γαλλία», ενώ η ηρωίδα των social media θα συνεχίσει να «βυθίζεται στις περιπέτειες και τις εκπληκτικές ανατροπές που προσφέρει η ζωή στο Παρίσι».

Το «Emily in Paris» έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Οκτώβριο του 2020 και από τότε έχει κερδίσει πολλές υποψηφιότητες για Emmy, καθώς και πολλές Χρυσές Σφαίρες, από την πρεμιέρα της. Το Netflix ανανέωσε τη σειρά για τρίτη και τέταρτη σεζόν τον Απρίλιο.

Το Emily in Paris επιστρέφει με άρωμα Ελλάδας! Η Lily Collins θα φορά δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν ξεκίνησαν τον Ιούνιο και ο δημιουργός της έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να βουτήξει βαθύτερα στο παρελθόν της Emily.

«Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο η Emily αφομοιώνεται περισσότερο στη γαλλική κουλτούρα και μου αρέσει να βλέπω την εξέλιξη και τη μεταμόρφωση κάποιου που έκανε το Παρίσι σπίτι του και πώς αυτό τον αλλάζει», είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight τον Δεκέμβριο του 2021.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το «Emily in Paris» επιστρέφει και η Lily Collins με αφέλειες είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα – Οι πρώτες φωτογραφίες της 3η σεζόν κυκλοφόρησαν και είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα