Το Instagram έπαθε…. Messenger! Δες τι προσθέτει στα μηνύματα

12:13 1/2/2020 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι πως συχνά η μια πλατφόρμα αντιγράφει την άλλη. Ειδικά, όταν βρίσκονται κάτω απ’ την ίδια εταιρία. Ποια είναι η νέα προσθήκη στα μηνύματα στο Instagram;

Ναι, το Instagram έπαθε… Messenger και ολοένα θέλει να του μοιάσει. Ποια είναι τώρα η νέα προσθήκη που τεστάρει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ για τα μηνύματα στο

Instagram;

Τα reactions, αντιδράσεις ή όπως αλλιώς θέλεις πες τα. Τώρα που το Twitter έκανε κι αυτό αντίστοιχη προσθήκη, το Instagram δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω.

Μέχρι στιγμής, μπορούμε να κάνουμε μια “καρδούλα” ως reaction. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε για ακόμη μια φορά η expert, Jane Manchun Wong, το Instagram τεστάρει τη δυνατότητα να κάνεις διαφορετικά reactions στο μήνυμα κάποιου, όπως ακριβώς γίνεται στο Messenger, πλέον και στο Twitter.

Instagram is working on Reactions for Direct Messages

Currently, “non-employees can only see the ❤️ reaction”

Facebook’s Tech Comms Manager @alexvoica confirmed this unreleased feature and this is “something they’ve been testing for a few days” pic.twitter.com/EzVWfA6Doo

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) January 30, 2020

Προς το παρόν βρισκόμαστε στο στάδιο που κάνεις ένα “tap” και πατάς “καρδούλα” στο μήνυμα. Πλέον, θα μπορείς να αντιδράσεις με μια σειρά από emojis γρήγορα κι εύκολα.

Το Instagram έχει ήδη προσθέσει αυτές τις “γρήγορες αντιδράσεις” για τα Stories και όπως φαίνεται θα κάνει το ίδιο και για τα DMs., δηλαδή τα προσωπικά μηνύματα.

Instagram: Ο νέος τρόπος να βλέπεις ποιοι σε έχουν κάνει mention

Παράλληλα, αυτό ενισχύει το σενάριο ότι θα γίνει συγχώνευση όλων των πλατφορμών του Facebook και μάλλον η εταιρία προσπαθεί να διευκολύνει και να δώσει την ίδια λειτουργικότητα σε κάθε πλατφόρμα επικοινωνίας. Ναι, η εταιρία, κάνει τις ίδιες δοκιμές και στο WhatsApp.

Όπως αναφέρει η Wong, καθώς αυτές οι δοκιμές για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο Instagram ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο μέχρι να είναι διαθέσιμο προς όλους. Δεν έχει γίνει προς το παρόν, καμία επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρία.

Μέχρι τότε…. αναμένουμε. Άλλωστε, μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό!

Διαβάστε επίσης:

Πώς μπορείς να διαγράψεις το Instagram σου;

Photo:Pexels

Το άρθρο Το Instagram έπαθε…. Messenger! Δες τι προσθέτει στα μηνύματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα