Το Καφέ της Χαράς: Η αναπάντεχη απώλεια που θα θλίψει το κοινό (Video)

20:20 15/4/2020 - Πηγή: iPop

Αυτή την εξέλιξη στο Καφέ της Χαράς δεν την περιμέναμε. Μπορεί να ακούγονται πολλά όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση το spoiler αληθεύει. 

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς, Χάρης Ρώμας, συνομίλησε μέσω Skype με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε μια εξέλιξη στο Καφέ της Χαράς που θα θλίψει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν σταματούν να γράφουν στην καραντίνα. Οι εξελίξεις στο Κολοκοτρωνίτσι

συνεχίζονται παρ’ όλο που τα γυρίσματα της σειράς έχουν “παγώσει” λόγω κορονοϊού. Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν είναι πάντα ευχάριστες και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς δεν δίστασε να αποκαλύψει κάτι που θα στεναχωρήσει τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, το spoiler που έδωσε στη δημοσιότητα αφορά τον θάνατο ενός ήρωα της σειράς που παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή 

Ο Χάρης Ρώμας μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Φατσέα, αποκαλύπτοντας ένα ακόμα spoiler, λέγοντας πως ο ήρωας αυτός θα επιστρέψει στα θρανία και θα κάνει μαθήματα από τον ίδιο τον Περίανδρο. «Στον Φατσέα θα κάνω ιδιαίτερα μαθήματα εγώ ο ίδιος, ο Περίανδρος, οπότε είναι πολύ κωμικό» τόνισε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως οι εξελίξεις είναι πολλές και φέτος, αλλά και του χρόνου, ενώ ο διαχωρισμός δεν έχει γίνει στα επεισόδια.

Να θυμίσουμε φυσικά πως τα γυρίσματα της σειράς λόγω κορονοϊού έχουν σταματήσει, σύμφωνα με τις συστάσεις των ειδικών προκειμένου να προστατευτεί η υγεία όλων των εργαζομένων και των οικογενειών τους αλλά και να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα κρίνεται από την εξέλιξη του ιού και τις συστάσεις των ειδικών, όπως έχει πει και ο Χάρης Ρώμας.

Δες ακόμα:

#Μένουμε_ σπίτι: Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι! | Video

Photo: Instagram/ tokafetisharas

Το άρθρο Το Καφέ της Χαράς: Η αναπάντεχη απώλεια που θα θλίψει το κοινό (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα