Το κράξιμο στη Μελιτά για την ανήλικη στο «Best Friend’s Fear» & η ανάρτηση του Πούμπουρα

11:18 1/3/2020 - Πηγή: iPop

Ένα από τα θύματα του Σάββα Πούμπουρα ήταν η Τζένη Μελιτά και η φάρσα του πέτυχε, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερη προσπάθεια. Η Τζένη Μελιτά στο Best friend’s fear, έφυγε κι άφησε μια ανήλικη στο σπίτι. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο το ένα part της ιστορίας.

Ας πάρουμε λιγάκι τα πράγματα από την αρχή. Η Τζένη Μελιτά στο Best friend’s fear, βρέθηκε σε ένα σπίτι… στοιχειωμένο. Συγκεκριμένα, πήγε στο σπίτι ενός επιχειρηματία για να κλείσει μια συμφωνία.

Ωστόσο, τόσο ο φίλος της, όσο

και ο επιχειρηματίας έπρεπε να φύγουν για λίγο από το σπίτι και αναγκάστηκε να μείνει μόνη της με την ανήλικη κόρη του επιχειρηματία.

Ξαφνικά, άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. φώτα να τρεμοπαίζουν, η τηλεόραση να σταματά… όλα βγαλμένα από θρίλερ. Η Μελιτά… όπου φύγει-φύγει, το έβαλε στα πόδια αλλά άφησε τη μικρή μόνη της στο σπίτι.

Κι αυτό ενόχλησε τους χρήστες του Twitter.

«Είπε σε ένα παιδάκι που φοβόταν ότι θα κλείσει το τηλέφωνο και θα πάει αμέσως, και το εγκατέλειψε αβοήθητο;», γράφει ένας χρήστης. «Αυτή η Μελιτά πρέπει πραγματικά να είναι ο ορισμός του παρτάκια/εγωιστή ανθρώπου, που νοιάζεται μόνο για το συμφέρον του», σχολίασε ένας άλλος.

«Ένα έχω να πω…. Το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας που βγήκε στο μεροκάματο (στην πρώτη φάρσα με το φάντασμα) έκατσε μαζί με το κοριτσάκι και το κράταγε αγκαλιά για να μην φοβάται…… Σε αντίθετη περίπτωση η ντίβα Μελιτά το παράτησε με το καλημέρα!», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Καλε πηγε να φυγει και να αφησει το παιδι;;; omg #bestfriendsfear

— Tony Manolo

Keywords
Τυχαία Θέματα